Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
E din 2006, dar a facut-o "feislift", probabil dupa un incident ori in spate, ori in fata; Ori amandoua.
edit: Alternativa la loganul sh: http://olx.ro/oferta/volkswagen-golf...tml#2d836d8a50sigpic
Comment
-
Nu este ieftina deloc,mai ales ca e in 2usi,e chiar prea mare pretul.
Comment
-
In primul rand, focus-ul ala nu e euro 5 in veci. Am pus un printscreen, poate greseste site-ul... Dar nu cred...
Iar in al doilea rand, ala are mai multe brate/bascule decat o sa aibe dacia vre-o data, deci costuri suplimentare cu intretinerea.
Plus ca nu stiu ce ma face sa cred ca nu e anul 2009, ci probabil undeva la sfarsitul anului 2008. Asa fac samsari de masini...
Taxa de inmatriculare e undeva in jurul sumei de 800-900 euro, + 100 de euro cartea de Romania, rca, taxa certificat, taxa inmatriculare, numere preferentiale sau nu, o revizie gen distributie, suspensie, frane, deja sari la 4500 euro spre 5000 euro.Attached FilesLast edited by PrietenCuTine; 8 June 2014, 23:37.sigpic
Comment
-
la focusul ala poti sa te astepti la toate sujrprizele. neaparat verificare extrem de amanuntinta, asta daca anuntul este real, nu as exclude la pretu ala sa fie vreo teapa cu trimis banii prin western union. si pozele sunt cam dubioase.
anuntul cu pejoul mi se pare mai corect la prima vedere.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Originally posted by PrietenCuTine View PostIn primul rand, focus-ul ala nu e euro 5 in veci. Am pus un printscreen, poate greseste site-ul... Dar nu cred...
Iar in al doilea rand, ala are mai multe brate/bascule decat o sa aibe dacia vre-o data, deci costuri suplimentare cu intretinerea.
Plus ca nu stiu ce ma face sa cred ca nu e anul 2009, ci probabil undeva la sfarsitul anului 2008. Asa fac samsari de masini...
Taxa de inmatriculare e undeva in jurul sumei de 800-900 euro, + 100 de euro cartea de Romania, rca, taxa certificat, taxa inmatriculare, numere preferentiale sau nu, o revizie gen distributie, suspensie, frane, deja sari la 4500 euro spre 5000 euro.
Comment
Comment