intr-adevar, asa este. ieftin ca braga.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostLogan nou 12.000 euro
A4 ala vechi-4000 euro
De diferenta 8000 de euro ai cu ce repara injectoare+turbina de cateva ori, plus tren de rulare nou.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Acuma nah, va zic si eu la toti sa cumparati masini noi, ca nu ma doare gura.
De acord cu tine cand zici ca mai bine un SH, decat un Logan nou, dar nu sunt de acord cu un sh vechi de 12 ani care costa 4000E.
Masini in preturi decente sunt si de cativa ani. Km putini gasiti la alea din showroom, sau ii credeti pe samsari.
Comment
-
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
parca e o oferta prea buna ca sa fie adevarata.
dar de asta ce ziceti? http://www.autovit.ro/renault-fluence-C33640840.html
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post
Ideea este o masina in varianta standard, fara extraoptiuni.
Originally posted by vitriol View PostDe acord cu tine cand zici ca mai bine un SH, decat un Logan nou, dar nu sunt de acord cu un sh vechi de 12 ani care costa 4000E. Daca tot am plecat de la ideea ca ai cei 12000E cash, mai bine iei un SH de 2-3 ani si 8000-10000E.
Daca ne punem in rand cu celelalte tari, nu mai renteaza sh-ul pt ca se va ajunge la costuri de utilizare mai mari decat ale unei masini noi.
Belgienii de ce isi iau masini noi? De cretini?
Originally posted by mr.K View PostAcuma nah, va zic si eu la toti sa cumparati masini noi, ca nu ma doare gura.
Cat despre A4 ala de 11 ani, nu l-am pus eu la vanzare.
Masini in preturi decente sunt si de cativa ani. Km putini gasiti la alea din showroom, sau ii credeti pe samsari.
Cand va fi RCA-ul 2000 euro pentru un cazan de 1000, si 200 pentru una noua parca nu-ti mai vine sa iei cazane.
Comment
-
Originally posted by margelatu View PostPinion Delphi de foarte buna calitate.
ps: Un logan pleaca de la sub 7000 si unul ok e 8000 ,sau in jur de 9000 E 0.9 Tce nu 10 nu 12 000 ,alea sunt deja cu navigatie etc full, iar comparatii pere cu mereLast edited by Allyn_y; 27 June 2014, 12:36.
Comment
-
ce parere aveti de acest logan este posibil ca in decurs de 7 ani sa faca aproximativ 11000 km pe an, iar in ultima luna sa faca 4000 km sau sa minta ca a schimbat distributia la 90000 kmhttp://www.autovit.ro/dacia logan-C3...ampaign=opinii astept o parere din partea voastra
Comment
-
N-are dragilor nicio legatura. Renault trimite specificatiile, iar Delphi se conformeaza.
Eu daca dau ceva in lucru unei firme si ii trimit specificatiile pentru acel produs, asta ce inseamna, ca firma aceea e slaba? Sau eu am standardul scazut?
Comment
Comment