E ok pentru naveta. Chiar si pentru oras e suficient. 105 cai are , dar is acolo... , rar cand simti lipsa altora mai multi. Desigur , daca nu te grabesti.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by einstein1984 View PostAduse de noi? Sau sub 6 luni de rulaj?
Originally posted by jonnie007 View Posthttp://www.autovit.ro/skoda-octavia-C33729834.html
din serialul "prea frumos ca sa fie adevarat"
Comment
-
cred ca e cu garantie de 2 ani! daca avea garantie... spunea samsaroaica in anunt!
Ba`... ieftina nu e...dar e gadilata la kilometrii si aranjata la dunga...eventual trantita! Ce s-ar afla cu seria de sasiu la reprezentanta?
de noua cred ca a sarit de 25k euro...
una cu pret corect! e complicat de facut acte la o masina in Belgia? ...in caz ca stie cineva.Last edited by jonnie007; 4 July 2014, 00:40.Keep walking...
Comment
-
Ca si curiozitate, daca ati observat, cam toate pozele masinilor sunt facute in curte, casa noua, gard frumos, porti frumoase...adica tre' sa castige si samsaru' ceva, sa manance si gura lui ceva, voi vreti masini mai ieftine, cu km mai putini decat alea din Germania?
Comment
-
Nea K asta e rezultatul cererii!!!
Cumparatorul vrea o masina ieftina, buna si frumoasa. Nu vrea sa munceasca mai mult, implicit sa castige mai mult. El vrea sa fie "descurcaret" si sa o gaseasca ieftina.
Plus ca e asa prost incat nu stie ca poate face un contract in care sa stipuleze toate atributele ce au condus la achizitionarea ei: lipsa de accident, km putini, fara probleme, etc.
Daca se stipuleaza asta in contract, sa vezi cum dispar samsarii.
Insa, dupa cerere si oferta. Asta a fost de cand lumea!
Uite aici ceva misto:
Comment
-
-
Din pacate 70% din locuitori asa gandesc. Care mai de care cauta numai nike, bmw, mercedes si cum sa le scoata balele din gura gagicilor .
Nu stiu cat de prost e ala care a scris anuntul, eu cred ca vrea s-o dea repede chiar si vreunui papagal, convingandu-l ca porsche nu-i bmwDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Cezar View Post
Tinuta doar in garaj , cumparata de noua in Ro , taxa timbru achitata,
Iti dai seama ca asta de avut Porshu' statea la bloc, daca a luat-o de noua a platit pe ea aproape cat costa un apartament cu 3 camera in zona aia, in 2008.
SUCCES LA FETE!Last edited by mr.K; 4 July 2014, 10:42.
Comment
Comment