If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@mr.K: era o ironie faza cu statul in cumpana. nu pot scoate banii aia acum, nici daca ma bati o luna. . poate iau pe dci laureat 2009 vreo 2000 euro si pun restul.
mrk ,astea sunt cele mai des intalnite ,e mai buna caroseria hard normal, dar la consum vb din desene,, am un amic care are una si a zis ca a ales-o k consuma mai putin ca niva , e f usoara si are 1.6 motor
kubala7. asa este dar nu pe romani desigur ;) , sunt destul de fiabile oricum chiar dc sunt vechi , maj din jeep-uri oricum nu sunt folosite la max ,sau ceva cu motor mai mare http://www.autovit.ro/mitsubishi-pajero-C22722455.html , dar mie imi place vitara pt ca am vazut-o ce poate si e de ajuns )
mrk ,astea sunt cele mai des intalnite ,e mai buna hard normal, dar la consum vb din desene, am un amic care are una si a zis ca a ales-o k consuma mai putin ca niva , e f usoara si are 1.6 motor
Nu ne-am ciocnit valizele in gara ca sa ne permitem diverse expresii la adresa celor pe care nu-i cunoastem, ok?
Prietenul tau e norocos, un fost vecin nu era asa norocos in privinta consumului.
B77NDL posibil ))
nu, ideea este ca atunci cand faci niste afirmatii e bn sa ai habar putin dc vb , nu mereu dar uneori..
revenind on , nu stiu cum or fi ''chinezariile astea'' ..poate stie cineva ceva de ele,.. dar mie imi plac :http://www.autovit.ro/gwm-hover-C22755348.html
Suzuki Jimny cu motor de 1.3 are nevasta unui coleg. Ia cam 7% afara. In oras bea in functie de trafic, 9-10%. A adus-o din Olanda, noua, ca in Romania n-a gasit. Se pare ca n-are cautare.
nu, ideea este ca atunci cand faci niste afirmatii e bn sa ai habar putin dc vb , nu mereu dar uneori..
Vorbeste pentru tine. TU personal n-ai Vitara, nici eu nu am, de aia propun s-o incheiem scurt, aici. Ai grija la ciocan, sa nu-ti dai peste frunte.
astea is chinezarii, copii nereusite dupa toyota land cruiser ) mare scandal a fost cand au aparut, din cate am auzit i-au dat in judecata cei de la toyota pe chinezoii astia
B77NDL posibil ))
revenind on , nu stiu cum or fi ''chinezariile astea'' ..poate stie cineva ceva de ele,.. dar mie imi plac :http://www.autovit.ro/gwm-hover-C22755348.html
Cum ar spune un nene de pe'aici, niste basini sinistre.
nu va mai certati pe vremea asta ! hai mai bine sa mai pun eu una aici, la "ghiceste masina" nu stiu daca mi-as taia o mana pt asta dar o unghie tot mi-as taia-o ... imi place muuult de tot. si are pret accesibil
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
cum poate sa arate o italianca... ca tot vorbeam cu mult in urma de design arata aproape la fel de bine ca iubita mea, Monica Belucci. vorbesc singur prin casa
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment