Originally posted by kubala7
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
ROY la vremea aparitie lor, dar de la aparitia lor au trecut 16 ani... au zis colegii inainte, chestia cu suspensia independenta e cu 2 taisuri...
@pch - din '98
Nu contest faptul ca generatiile mai noi de focus, arata si foarte bine, si sunt si bune. Am fost cu un Focus ca a lui PCH dar era break, masini tata !Last edited by kubala7; 12 August 2014, 18:19.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
sa stie si kubala ca focus `1 (`1998-2004) a fost atat de reusit incat nu au modificat mai nimic (decat design si motoare) cand au facut focus2 (2004-2010). daca dumnealui a mers cu unul si i s-a parut mai carutza decat loganul poate asa era , dar nu din vina masinii ci a proprietarului.
defapt loganul `1 (2004-2014)e atat de reusit incat la logan 2 nu au modificat mai nimic. si asta e un punct de vedere...
daca comparam masinile in offroad sau drumuri cu cratere de ce nu v ati luat duster nu logan ? sau pajero , land rover , g , wrangler?
stiati ca multe forduri is facute in germania si ca nemtii le considera masini germane ?
pentru ei e simplu : necesitate , pret , calitate. la fel si pentru mine. ca nu-mi place designul bordului , ca toarce ca un tractoras , ca nu stai "jos" ca in golf e adevarat , dar e ce-mi trebuia.
nu fitzele din romania : nu iau masina coreeana ca-i facuta de aia cu ochii ingusti , nu iau japoneza ca plangi pana iti ajunge o piesa , americana nu , ca-i motor imens , italiana , suedeza , etc nu ca au auzit ei ...
ia dacia ca-i d'aici , o legi cu sarma si merge , o duci anual la tinichigiu ...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postsa stie si kubala ca focus `1 (`1998-2004) a fost atat de reusit incat nu au modificat mai nimic (decat design si motoare) cand au facut focus2 (2004-2010). daca dumnealui a mers cu unul si i s-a parut mai carutza decat loganul poate asa era , dar nu din vina masinii ci a proprietarului.
Nu eu am inceput comparatia in off-road, dar nu cumva cumperi masina ca sa o folosesti ? imi iau cea mai joasa masina din lume si o tin in garaj, ca nu pot sa merg pana la cabana cu ea... nu ? nu am nevoie de Wrangler sau mai stiu eu ce... singurul ! dar singurul ! lucru bun la Logan e ca e inalta si merge super bine pe drumuri rele si neasfaltate, atat ! in rest vai mama ei, golfurile 2 si 3 sunt mai bune... dar fiecare intelege ce vrea, am zis: Focusurile 1 sunt expirate, si supra-apreciate. Parerea mea, si a mai multor colegi... acum Costi daca tu ai focus 1 e normal sa te simti atacat.
P.S Dusterul nu a aparut cand am luat cotetul, probabil se facea un efort financiar si luam Duster.Last edited by kubala7; 12 August 2014, 20:55.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by kubala7 View PostCezar de unde stii tu ca am 18 ani ?
Eu vorbeam de alea vechi, nu de ce ai dumneata, focusuri noi, sau cine stie ce, vorbeam strict de hatchback an 2001. Niste cotete supra-apreciate...
Suficient?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Daca si Focus e masina joasa....cel putin modelul pe care il am eu, are garda la sol suficient de inalta. Nu stiu exact cum e la Focus 1 pentru ca nu l-am studiat dar nu cred ca sunt mari diferente. Pe unde am bagat loganul, am bagat si Focusul (2) fara probleme! Din Martie 2012 am schimbat la ea un bec si i-am dublat km. Acum mananca asfaltul prin Germania....unde vad Forduri la GREU! De la fiesta la BMAX, CMAX, EDGE, Focus, Mondeo, SMAX, KUGA! LA GREU! Logan 2 nu am vazut inca nici macar UNUL. In schimb vad Sandero 2 si Stepway asta nou...
Comment
-
Pai despre oferte SH se discuta, Niki a intrebat cum e o masina, intamplator Focus, iar cineva de aici vorbeste in necunostiinta de cauza. Daca afirmi realitatea cu privire la un produs nu inseamna ca il si lauzi. Sunt ponturi, cine stie cunoaste. O seara placuta
Comment
-
Va apreciez parerile sincere.
Vorbind despre sh, chiar si de pe autovit, a venit vorba despre Focus.
Repet, am cumparat Logan nou PH2 Laureate in 2008 sept, ca aveam bani de masina noua. O conduc de atunci si nu am schimbat mare lucru la ea.
A cumparat tata acum focusul asta din 2001 pentru ca nu aveam bani pentru mai mult!!! Aveam nevoie de o masina SH la banii astia, si din acest motiv am facut alegerea asta. Cand am cumparat Loganul puteam sa-mi cumpar poate 2 focusuri... dar nu-mi placea focusul neam, bord oribil, chicios si invechit.. ei bine, acum in 2014, nu mi-ar fi rusine sa ies cu ea in oras.
Toate cele bune!
P.S. Comparati Loganul tinand cont si de motorul de baza 1.4, depasiri si senzatia de zbor... majoritatea ne-am cumparat Logan sa iesim in oras, la serviciu sau unde mai avem nevoie..insa mai putin pe drumuri pline de stanci. Pentru drumurile alea exista masinile de teren.Last edited by HamangiuAF; 12 August 2014, 22:51.
Comment
Comment