Originally posted by einstein1984
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
La naiba, nu stiam ca si VW avea injectie directa in 2003. Nu as cumpara asa ceva in veci, chiar mai rau decat unul cu injectie indirecta de 12 ani.
Originally posted by Cezar View PostNormal ca-i peste logan.
Ce sa vezi, iti poti lua si mercedes S class din 2002 la pret de logan.
Na poftim...http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C34218634.html
t.masina este impecabila cu exceptia a mici puncte de rugina specific mercedes...Last edited by einstein1984; 28 August 2014, 11:06.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostLa naiba, nu stiam ca si VW avea injectie directa in 2003. Nu as cumpara asa ceva in veci, chiar mai rau decat unul cu injectie indirecta de 12 ani.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Sigur, daca tu ti-ai luat o masina noua sa o utilizezi 10.000 pe an, nu-i problema automobilului ci a ta pt ca ai facut o alegere gresita. Pentru genul asta de rulaj trebuie sh din start.
Am luat-o sa am un harb in parcare, cu talon pe numele meu, nu aveam musai nevoie de ea, aveam cu ce ma deplasa.
Modelul ala de S a fost reusit. Acum nah, nu e masina sa stai la volan, ci in spate. Iar daca vrei sa stai in spate acum, e prea veche ca sa mai impresionezi pe cineva, asta e rostul masinilor de genul.
Comment
-
Originally posted by mumus View Post4500E, 2010, 70000km, arata f bine la exterior, (dar cu mici indoituri pe ici colo)
Scartaia ceva la distributie, tipu insista sa schimb distributia, ca aia e buba...
era samsar... imi era frica de vicii ascunse... si cel mai naspa, chiar daca mergea ok, era motorul de 1.4 16v de 75 cai...Keep walking...
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Postpretul e suspect... in concluzie nu putea fi decat o bomba. din 2010 nu gasesti ceva decent sub 6000 de gogonele si doar pe benzina. motorul de 1.4 e o putoare fara pereche.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Mercedes-ul ala a fost al unui prieten, samsar de meserie. Omul se ocupa doar cu Mercedes, foarte rar cumpara alte marci.
Am mers cu masina aia, mergea foarte bine, insa:
- kilometrii nu sunt reali
- rugina avea destula (muchii aripi spate, sus pe plafon la chederul parbrizului, muchiile de jos ale usilor din fata).
- la motor cred ca nu a umblat, in decursul unui an cat a tinut masina (zicea ca o pastreaza pentru el, de aici si timpul cat a tinut-o).
Comment
Comment