If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Te bucuri de zici ca ai vazut ciocolata in postul pastelui. Ia 100 de Mercedesuri fabricate dupa 2004 si 100 de Loganuri. Vezi care e procentul de rugina de fiecare parte.
P.S. Dar toate cu vopsea originala in locul unde e ruginit, nu veni cu toroape lovite si vopsite de cinșpe ori.
Unde e mr.K sa vada ca si merturile ruginesc???????
Ahahhaha, ti-ai si gasit o toroapa pe care sa mi-o prezinti drept dovada.
Si asta din zisele colegului, nu ai vazut cu ochii tai.
S-ul ala are intr-un singur far mai multa tehnologie decat intr-o intreaga fabrica Renault. Cred ca tabla e tratata (conform documentarului de pe NG care prezenta fabricarea masinii), iar masina aia a fost data peste cap si reparata in sopron, vopsita de-a droanga, altfel nu avea cum sa rugineasca.
Rugina de la Logan e raspandita ca si carbonul in natura, la Mercedes rugina e la fel de rara precum carbonul ala cristalizat folosit de bijutieri, apare in conditii exceptionale de temperatura si presiune si alti factori de mediu.
Pai ala de vinde cazatura de masina ce sa zica, da vina pe constructor, nu pe faptul ca el vinde o masina terminata. Sa ceri doar in jurul a 6000 euro pe o masina care acum 12 ani valora 100.000, spune totul prin ce a trecut masina aia.
Si oricum, rugina la unele masini apare la 3 luni dupa iesirea pe poarta fabricii, nu dupa 12 ani, deci nu vad termenul de comparatie.
Toate sunt 6-7000 nea K. Sa iei 6000 dupa 12 ani pe o masina de 100.000 + spune mult despre valoarea masinii pe piata, nu musai despre o masina in sine.
Toate sunt 6-7000 nea K. Sa iei 6000 dupa 12 ani pe o masina de 100.000 + spune mult despre valoarea masinii pe piata, nu musai despre o masina in sine.
Nu stiu cate spune. Eu cred ca spune ca ala e pretul pietei. Asa se intampla cu masinile de peste 100 000E scumpe la intretinere.
Vrei sa-mi spui ca asta e o masina buna, de isi permite sa ceara 50 de mii dupa 12 ani? Eu zic ca un om normal la cap o sa cumpere asa ceva in banii aia. Aici la fel: daca pretul pietei pentru o masina veche de un an este 1/2 din valoarea initiala, inseamna ca masina mai este buna doar pe jumatate?
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment