If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se fac si mai mult de 100k km/an. Si dupa 2-4 ani sunt si cele mai ieftine si... numai bune pentru tzepe in Ro.
Cam asa stau treburile cu tot ce e adus de afara. Toate sunt gadilate la kilometri si coafate.
Am vazut si cu 400k km, 2010, 3000-3500 eur. deci e loc de invarteala la pret dublu!
Se poate sa fie o masina comandata de vreun client si refuzata din diferite motive obiective. Dacia nu iti face reducere decat daca au vreo masina pe care nu o pot vinde.
Mă intreb de ce il vinde deja Am mai găsit incă două pe autovit(mă refer doar la Loganul aniversar)
Este pur si simplu masina de showroom, de prezentare, pe care o vand mai ieftin. Asa a cumparat tata un Prestige dCi 85 in 2009, full option (vopsea metalizata, airbaguri suplimentare), cu 2800 km. si 8800 de Euro. Pretul pentru configuratia ei era la momentul acela de 11.200 de Euro + 3-4 luni de asteptare.
Se poate sa fie o masina comandata de vreun client si refuzata din diferite motive obiective. Dacia nu iti face reducere decat daca au vreo masina pe care nu o pot vinde.
Cum adica ce e ? E noua dotare de baza Dacia, rugina.
L.E. Vad ca intre timp ne-ai dat si variante. Daca vrei sa stii pe de rost numarul de telefon al mecanicului si sa ai tot timpul niste bani pusi pe dreapta pentru reparatii, ia-ti VAG la mana a doua. Si 2.0TDI, care este cunoscut cu probleme, ca un cal breaz.
E mai fiabila ca Leguma 2, da Renault nu se dezminte, pana si Latitude mai ia putina rugina, mai se strica manerele de la usi.
Dar e urata cu draci la exterior.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment