Asta vroiam sa evidentiez, ca le iau cu sute de mii km la bord si le dau inapoi ca sa mananca si gura lor o paine, altfel nu prinzi masina buna, dar Ndl ar avea incredere si-n baiatu care-i spala masina in lumea in care unii si-l fura i pe ta`su.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
@sam nu e greu de crezut, dar chiar nu-si mai vinde niciun proprietar masina cumparata tot din romania ? concluzia ar fi ca nu mai poti cumpara nimic sh, si totusi am inteles ca au crescut vanzarile, fiindca romanul n-are bani de masini noi. si la greci era cat toate vechi, sh sau le aveau de mult timp.
masinile noi si in figuri (bmw, suv-uri...) erau ale romanasilor.
Comment
-
Se gasesc Nedelica...insa sunt cu 2-3 mii peste medie. Si romanu` are preinfarct la km putini.
Daca are sub sau peste 130-170k km...ceva nu e in regula!
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
uite ceva cu vreo 200-250k km reali!Keep walking...
Comment
-
-
Hai ca deja incepem sa visam ca in 2,3 ani au peste 1 milion de km vorba lui vd mihai ).
Nu poti sti cu siguranta intr-adevar, insa inclin sa cred ca are km adevarati , oricum 140 000 nu sunt prea putini in 3 ani insa nu numai km sunt problema, au ele si alte probleme gen rasturnate sau alte bube ascunse,electronica senzori, nu-i problema se gasesc destule
Am mers cu una la fel zilele trecute ,misto masini..pacat ca au dat faliment
Last edited by Allyn_y; 16 September 2014, 18:12.
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Post
La cat costa un Duster nou, Yeti ala e o alternativa, daca se verifica istoricul de service si codul motorului 2.0 e unul fara problemele copilariei.
Am mers cu una la fel zilele trecute ,misto masini..pacat ca au dat faliment
http://www.autovit.ro/mg-mgf-C34353622.html
Comment
-
-
De ce crezi ca au dat faliment? Ca erau a nabii de fiabile.[/QUOTE]
Nu zic ca nu, insa modelul asta inca intoarce capete si am fost uimit sa vad ca au peste 15 ani ..oricum mi-a placut pozitia f joasa si pt ca era cabrio..misto masina si destul de raraLast edited by Allyn_y; 17 September 2014, 22:44.
Comment
-
pare interesant..
Dar la cea de a doua masina pe care o are la vanzare , cred ca mai lipseste o cifra..
Comment
Comment