Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
-
Corect ,asta in caz de nu a fost rasturnat putin , nici vopsit profi nu mi se pare ca este,plus ca are cam multe elemente schimbate pt 150k,in rest golfu mereu mi s-a parut o masina f ok, in ciuda problemelor avute in ultimul timp.
Last edited by Allyn_y; 18 September 2014, 23:28.
Comment
-
Lamuriti-ma si pe mine o chestie: 165.000km intr-un an? Si cred ca o sa mai mearga o perioada, cand se va cheltui inca pe atat pe remedieri.
Omuletul acesta nu are nici o sansa sa vanda masina..in Romania se accepta numai masini din 2001-2002 la km acestia..eventual doar vreun tdei de prin 2004 , dar cam atat.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View PostCorect ,asta in caz de nu a fost rasturnat putin , nici vopsit profi nu mi se pare ca este,plus ca are cam multe elemente schimbate pt 150k,in rest golfu mereu mi s-a parut o masina f ok, in ciuda problemelor avute in ultimul timp.
http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C34533097.html
Au dat coltzu mosii si babele cu masin rulate 10k km/an!
Originally posted by vali2008 View PostKeep walking...
Comment
-
Masina are in jur de 8 ani, si aproape 200 000 km,e super putin sau ce ca n-am inteles? ar fi trebuit sa aiba 2 milioane de km? Are destui km si asa chiar prea multi,unii nu merg toata ziua cu masina sau au 3,4 masini pe acasa ,nu e o regula sa aiba toate sute de mii de km dupa o anumita vechime.
Ce aproape de adevar la Meganu ala ? Ar trebui sa ne ghidam acum dupa el sau ce ca n-am inteles ?aia e o simpla masina de firmaLast edited by Allyn_y; 19 September 2014, 10:40.
Comment
Comment