Mai ieftin da, mai bun nu cred. altfel se si vindea mai bine.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Credeti ca vorbeam din poze?
Am mers sute de km cu is220d , seria 3 2.0d , a4 2.0d si lexus-ul mi-a lasat o impresie foarte buna. Plansa de bord intradevar nu e foarte reusita , dar fiabilitatea e mai buna (cred eu).
Nu se vinde exact pt ca romanii au o gandire "colectiva"!Last edited by Costi-bc; 28 October 2014, 12:20.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Daca ai mers sute de km, cum poti sa vorbesti de fiabilitate? Despre fiabilitate vorbim toti din poze.
Insa, masinile nu se pot compara, la niciun capitol!
Daca ti-a placut, e ok. Nu trebuie sa ne placa aceleasi lucruri.
Mie lexus mi-a lasat o impresie de masina mediocra, overpriced.
La fel si Infiniti. In special Infiniti suv, 50S. Si m-am tot contrat cu un amic, cum ca Infiniti acela e mai bun ca orice troaca premium. Ulterior, a venit un alt amic cu un X5M.
Proprietarul Infiniti-ului era intr-o transa dupa ce a condus monstrul german.
Cine dracului n-ar fi....
Morala pentru mine: X5M trezeste la viata spalatii pe creier.
Comment
-
Pai compari mere cu prune. Nici pretul de nou nu cred ca e acelasi , nici segmentul de piata pe care-l tintesc.
Despre fiabilitate am vorbit pentru ca acele masini au cativa ani buni la proprietari pe care-i cunosc personal.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Daca vrei fiabilitate maxima, iti iei un Land-Rover sau un Logan
REstul masinilor le iei pt alte aspecte.
Plus ca, eu ma indoiesc de fiabilitatea miracol a Lexului vs Audi, Mercedes, BMW.
In general, Lexus este o masina mediocra.
Si in dex daca te apuci sa cauti mediocru, va scrie Lexus in paranteza.
PS: de ce am comparat mere cu prune? Infinity FX 50S cu ce suv se lupta?
Comment
-
infinity da. credeam ca e hibrid. oricum m de la bmw nu e orice bmw , nu mai mentionam ca are cam 550 de caluti pe cand 50s are sub 400.
si vorbind de masini mediocre (cum naiba iar vorbeam de avioane ?) seria 3 ( nu m3) , a4 (nu s4) si c classe (nu amg) is tot mediocre , la fel ca lexus is si au cam aceleasi preturi.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postinfinity da. credeam ca e hibrid. oricum m de la bmw nu e orice bmw , nu mai mentionam ca are cam 550 de caluti pe cand 50s are sub 400.
si vorbind de masini mediocre (cum naiba iar vorbeam de avioane ?) seria 3 ( nu m3) , a4 (nu s4) si c classe (nu amg) is tot mediocre , la fel ca lexus is si au cam aceleasi preturi.
De la motorizare, la optiuni, mod de a le conduce, ce vrei tu.
Sa nu mai zic de varfurile de gama.
Lexus este o marca MEDIOCRA, unde cele mentionate nu sunt.
Acum, evident, poti aduce contraargumente si sa ramificam putin discutia.
Originally posted by sorinacho View Post
Comment
-
-
Originally posted by mr.K View PostMasina aia prinde bine in USA, ca aia sunt obisnuiti cu troacele. Confort sa aiba.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
-
Sunt niste diferente in ceea ce priveste piata auto si cultura auto, aici. In primul rand, oricat de bine arata o masina sau cat de noua este, daca are kilometraj mare, scade drastic pretul. Nu mai are rost sa aduc in discutie faptul ca, 99,9% dintre masini, au kilometrajul real. Daca masina a avut accidente, daca a fost dauna totala si reconstruita, apare in istoria certificatului auto. E totul transparent.
In alta ordine de ide, Jaguarurile sunt mari chilipiruri aici. Masini din 2003-2005, le iei cu 3000-4000 de dolari si arata de-ti faci mustata in ele. Cred ca pana la urma, ma incumet la o "carutza" d-asta S-Type cu V8 si supercharger, ca daca transform pretul in euro si ma gandesc ce CARUTZA as lua de ei, in Europa, chiar ca e degeaba.
Te intrebi de ce se devalorizeaza marca asta, asa mult, aici? Pentru ca sunt considerate niste Forduri scumpe ))))))In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment