Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S-a dus si Lexus-ul la vale.
    Masina pe care o conducea Cranston in BB, Pontiacul ala Aztek -urata masina!
    Ma gandeam cate masini au vandut aia, dupa ce am cautat am vazut ca a fost un esec modelul, da' mare de tot raportat la piata USA.
    Attached Files

Comment

• E una dintre cele mai urate mașini din istoria omenirii. Cred ca iei una cu 500 de dolari si plinul făcut
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Zici ca-i desenata de Pinkman, in momentele lui de "liniste".
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• apropo de sh... ca sa vedem care sunt de evitat.
          suntem si noi pe locul 1 in top. dupa 6 ani nu mai apare fiindca loganul nu apuca 6 ani.

Comment

• Renault e in top.
            Logan-ul e destul de fiabil, tocmai pentru ca e un Renault fara lucruri complicate pe el.

Comment

• cum e in top ?! e pe primul loc. vezi procentele. % masine cu defectiuni la x ani.

Comment

• Loganul e pe primul loc in 2 categorii... Mie cu exceptia ruginii nu mi se pare proasta.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• am scris mai sus, e in doua categorii fiindca nu apuca 6 ani ca se dezintegreaza din cauza ruginii. oricum, mi se pare prea mult locul 1 la doua categorii.
                  curios ca nu vad nimic pe aici din hulitul grup VAG.

Comment

• Fiind o revista germana, la ce te astepti? Sharanu e aruncat acolo asa, de ochi frumosi. Nu mai tin minte daca Auto, Motor und Sport sau Autobild s-au facut de cacao cand a iesit golf masina anului cu 50.000 de voturi si defapt avea numa 5000...

Comment

• vad ca esti fan, dar sa fim seriosi. sunt chestii universal cunoscute.
                      cred ca numai noi, romanii, si francezii credem ca renaultul ar fi mai fiabil decat cele teutone.
                      toti ridicam in slavi ligheanul, si cum avem un ban in plus fugim la germane. Marius Niculae - VW, dr. Mke- BMW, mumus-Seat (care tot a lor e), Drogas- Audi... etc
                      cred ca acum sunt pe forum mai multi care au alte masini decat Logan.
                      Last edited by B997NDL; 29 October 2014, 11:29.

Comment

• Nu e vorba ca sunt fan, sunt doar obiectiv. Chestii cunoscute... poate odata dar s-au mai schimbat vremurile. Daca stai sa te uiti pe forumuri(ca sa-ti faci o anumita parere, ca nu detin adevarul absolut) laguna 3, per total, a dovedit ca renault stie sa faca si masini fiabile, mai fiabile ca vagu (passat). sa nu mai spun ca laguna cu 4control n-are concurenta in clasa ei.
                        Romanii viseaza mai mult la nazi dream. nu-s ei asa innebuniti dupa frantuji.

Comment

• Eu dupa logan am mai avut si opel si megane2, si deabea dupa aia seat

De opel am fost cel mai multumit corsa C. Jos palaria, renoul doar tragea bine si arata bine, in rest mereu se strica ceva...
                          Si corsa avea mai multi km fata de megane2, nu cu multi cu vreo 10000, si mai veche cu 2 ani. Dar fiabila nene, tanc.
                          Last edited by mumus; 29 October 2014, 11:48.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                            cum e in top ?! e pe primul loc. vezi procentele. % masine cu defectiuni la x ani.
                            In topul defectiunilor ziceam.
                            Renault in maxim 2 ani incepe sa te jeneze cu cate ceva.
                            La Logan nu prea are ce se defecta.

Comment

• Nissan x-trail, na e tot reno... 9 ani, rugina la greu, decupata pusa alta tabla, si acum a aflat ca si pe dedesupt e coapta... Masina nelovita, tinuta in garaj...revizii doar la reprezentanta... Mai luati gama reno... Sunt curios quasqai-ul cand rugineste. Ca eu inca nu am vazut in el rugina.

Comment

• Originally posted by Renault View Post
                                ...sa nu mai spun ca laguna cu 4control n-are concurenta in clasa ei.
                                Volumele de vânzări nu îţi dau deloc dreptate, Laguna (ca şi Latitude dealtfel) fiind un mare eşec pentru Renault.

1. VW Passat - 103.883 unităţi, vândute în perioada Ian - Aug.2014
                                2. Opel Insignia - 64.094 unităţi
                                3. Ford Mondeo - 32.910 unităţi
                                4. Skoda Superb - 31.054 unităţi
                                5. Peugeot 508 - 27.707 unităţi
                                6. Mazda 6 - 21.209 unităţi
                                7. Toyota Avensis - 19.119 unităţi
                                8. Hyundai i40 - 17.173 unităţi
                                9. Citroen C5 - 12.919 unităţi
                                10. Renault Laguna - 11.799 unităţi

Când ai în acest clasament două japoneze (ştim cu toţii cât de prost stau maşinile japoneze la vânzări în Europa) şi o coreeancă peste tine, alte două franţuzoaice te depăşesc şi ele, atunci mai bine îţi strângi jucăriile şi pleci acasă (a se citi că Renault încearcă să intre şi să vândă într-o clasă unde niciodată nu s-a simţit bine).

The VW Golf Sportsvan breaks into the European Top 30 this month. * See the Top 333 best-selling models and Top 55 brands by clicking on the title! * As is the tradition on BSCB, after studying the Top 10 models and brands in Europe we now go into the full ranking. We backtrack a little bit th

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google