Originally posted by Allyn_y
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
-
-
aline te rog sa dai mail lu aia cu ceed ul
"IMPORTANT: va rog luati legatura DOAR pe email la georgiana_nan@yahoo***** pt informatii suplimentare in prima instanta. masina o vand pentru ca emigrez, astfel incat ma gasiti doar pe email sau la 00447771241052. Multumesc"
sa vezi ce avans iti cere , ca sa vezi masina. in plus cred ca fara s o vezi negociezi pana spre 3000...
nu mai pun astia limuzine pentru tzepe , vad ca baga masini normale , chiar si smenozite , sa muste gusterii...
de lighean iti dai seama ca i tavalit rau nu ? totusi cred ca are volan nou , sau au folosit husa ...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View PostArgumente la ce?! Mie doar mi-a atras atenția felul sau halul mai bn zis in care e mașina aia,tu ar trebui s-aduci argumente că n-are km reali dacă tot iti face o plăcere nespusă sa day reply la toate postările mele dupa cum observ )In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Mai mă gândesc dc te scuz si e probabil ultimu comm care mă obosesc să ți-l adresez.
In al 2 rând se pare că prob cu volanul este una des intâlnitã printre posesori ,cât despre partea cu supozițiile cu țepe,cu autovit etc give me a break ,calitatea o fi peste medie pe la aia de peste ocean poate,prin Europa mai greu
On:Cat de bine poate sa arate masinuta asta :
Last edited by Allyn_y; 29 December 2014, 18:39.
Comment
-
Stii tu din surprizele cu Turbo? Nu de alta dar nivelul de informatii auto, pe acolo ti se situeaza. Cate masini facute de coreeni, ai avut?
Apropos de Mercedes, vezi ca au cumparat niscaiva inovatii la sistemul de valve, de la coreeniIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment