Mai practic nu e, in sensul ca tot 3 sacose bagi in portbagaj. Doar nu te apuci sa-i pui remorca, sau sa cari copiii sau mobila de la ikea.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Last edited by Allyn_y; 12 February 2012, 22:01.
Comment
-
cel mai bun mod de a face vizualizarii la anunt..sa pui poza cu o fata)) http://www.autovit.ro/ford-focus-C22876014.html
"PH-66-SIX"
Dacia Golan 1.4
Comment
-
parca pe alt topic "ne luam de gat" ca ziceai ca bmw-ul e prost
@Ph66foarte tare faza
PS: sa inteleg ca tu esti "omen" sau belzebut?!ca acum am vazut ca nu ti-au incaput sesarii numai din cifre. trebuia sa o inscrii pe bucuresti si atunci mergea
Last edited by B997NDL; 12 February 2012, 22:27.
Comment
-
pai pe masina anterioara am avut ph 67 god, si nu prea a avut'o domnul in paza)..am zis sa trec si de partea cealalta
)
)si pana acum nu am avut nici'o problema cu ea
)...daca era pe Bucuresti era B 666 god, sau B 666 DVL
"PH-66-SIX"
Dacia Golan 1.4
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postparca pe alt topic "ne luam de gat" ca ziceai ca bmw-ul e prost
@Ph66foarte tare faza
PS: sa inteleg ca tu esti "omen" sau belzebut?!ca acum am vazut ca nu ti-au incaput sesarii numai din cifre. trebuia sa o inscrii pe bucuresti si atunci mergea
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Ph.66.SIX View Postcel mai bun mod de a face vizualizarii la anunt..sa pui poza cu o fata)) http://www.autovit.ro/ford-focus-C22876014.html
)
era de vanzare un golf 6 gti castigat la o tombola si a pus o poza cu el(probabil) si cu o fata care se imbratisau in masina si a sunat un prieten el se baga asa in discutie intreaba ca nush ce ca nush ce si la final face el - da idiotii aia 2 sunt inclusi in pretI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
o/____\o
(i)
.........
Comment
-
"Model identic cu al lui Elvis Presley!Se intorc pe strada si cei cuS-Class,Serii 7sauA8.Nu mai spun ca la semafor nu se mai uita nimeni la X5 sau Ml-ul de langa aceasta masina care eclipseaza totul in jurul ei cu staura impozanta de 5m70,sunetul motorului de 8.2-V8(cel mai mare cosntruit de Americani vreodata).Full Electricecapotare,4geamuri,2banchete,Radio,clima Automata.Ornamentele lipsa sunt comandate!Scutit de impozite,taxe ca e Vehicul Istoric!Isi face singura banii la nunti:600eu/week-end/2nunti!!" vai de capul meu
))
pathfinderul ala e alergat rau...I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Poste frumoasa dar la banii astia prefer parca un passat cc sau un mondeo.
@Cristi_LCD. am spus si eu ca defender-ul e f lent pe sosea dar niciun alt offroad nu poate visa sa ajunga pe unde ajunge el. g klass e departe ca offroad fata de defender. pathfinderul n-o sa fie niciodata mai bun ca landcruiserul..
Nu am contestat suprematia Defenderului pe off-road. Pe sosea in schimb e jale comparativ cu merc-ul. Si nu ma refer la viteza.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment