Mie unul, imi place interiorul asta:
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by Cezar View PostDaca nu-ti place, e ok. Nu-ti este adresata tie tipologia asta de masina.
Ai o gama mai larga care sa-ti placa: vw, ford.
Eu nu am JAG, tu nu ai, asa ca dupa logica ta, mai bine ne tinem gura amandoi.
Comment
-
Repet: daca tu spui despre un lemn polisat ca-i "borala maronie", ce mai e de discutat?
Eu doar am facut un rezumat a ceea ce zic foarte multi oameni.
Spre deosebire de tine, folosesc google intens. Nu mi-e frica ca-s prost. Ci mi-e frica ca as crede ca nu-s prost. Poate ar trebui sa faci si tu la fel, ca nu-i o rusine
Un singur amendament: eu nu incerc sa conving pe nimeni de nimic! As incerca daca as vinde sau as avea un castig de pe urma asta.
Jaguarul a fost recunoscut pt:
- luxul interior
- rularea
Sa le negi pe cele 2, e ca si cum ai spune ca nea Carol I n-a facut nimic ca avea barba si era gras, iar tie nu-ti placea mecla lui. Si nici n-o sa faca nimic pt ca merge pe cal!
Comment
-
Un bord cu lemn care arata bine, din punctul meu de vedere.
Si ce bord de XJ imi place.
Sunt de pe goagal, il folosesc si io.Last edited by mr.K; 9 January 2015, 11:57.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostDaca nu-ti place, e ok. Nu-ti este adresata tie tipologia asta de masina.
Ai o gama mai larga care sa-ti placa: vw, ford.
Comment
-
Originally posted by vasile.23 View PostCe gusturi tre sa ai ca sa iti placa combinatia de lemn cu display verde ala ford vechi... Acu serios...atata oribil, exteriorul si mie imi place.
Doar ca-mi place sa ma dau smecher
Originally posted by sorin1983 View Postam vazut mobila de la movas vaslui mai frumoasa ca la rolls-ul din prima poza...
Alt interior de rahat.
Comment
Comment