Cand eram tanar si eu ziceam ca whiskyul e naspa la gust...
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
-
nu mai fiti snobi cu opera si cu whisky-ul. eu cel mai bine am dormit la "12 scaune" a lui eugen ionescu. cat despre gustul bauturii, iata care e realitatea.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
"fratili" meu...
Comment
-
Bre, a fi snob n-are legatura cu ce vorbim noi aici.
"Da, intr-adevar, esenta lemnului pur intr-o masina denota lux si confort cum nu gasesti in alta parte." - desi interlocutorul mananca prune zicand ca-s pere, si sustinand aceasta idee intr-un mediu in care exista personaje care stiu cum arata si ce inseamna un lemn intr-un tractoras.
Aici e pe dos: "Mars in ...mea cu lemnul ala de brad d'acilisea...! Plus ca, ui ce urat e urat e maro cu negru." Mai frumos e gri cu negru, corect. Plastic cu tesatura sintetica. Culori pe baza de apa si altele asemanatoare.
Revenind la topic: pt oras - Citroen C2 diesel.
Comment
-
el a zis ca nu-i place lemnul intr-o masina. nici eu nu ma omor. dar n-a emis o axioma, cum ca lemnul e "naspa", "generally speaking", ci doar ca lui nu-i place. in ziua de azi exista mai multi adepti ai masinilor sport, decat ai "saretelor" high life. trebuie sa ne respectam gusturile.
sincer, si eu as da oricand un jaguar cu lemne pe un "bemveu" m3 sau m4.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostCand eram tanar si eu ziceam ca whiskyul e naspa la gust...
Originally posted by B997NDL View Postel a zis ca nu-i place lemnul intr-o masina. nici eu nu ma omor. dar n-a emis o axioma, cum ca lemnul e "naspa", "generally speaking", ci doar ca lui nu-i place. in ziua de azi exista mai multi adepti ai masinilor sport, decat ai "saretelor" high life. trebuie sa ne respectam gusturile.
sincer, si eu as da oricand un jaguar cu lemne pe un "bemveu" m3 sau m4.Last edited by Deen; 12 January 2015, 21:25.
Comment
-
Revenind la topic: pt oras - Citroen C2 diesel.
Cam in aceeasi bani ca un C2, cumperi un 307 1.6 diesel care e totusi masina fata de bâzdagania de C2.Last edited by mr.K; 12 January 2015, 23:26.
Comment
-
Consumul f mic (5.5 real in oras), usurinta la parcare si faptul ca se conduce f bine!
Clio e ceva mai mare.
Citroen C2 vs smart. De fapt, la asta m-am gandit.
@deen: aici impartasim idei, si ne asteptam la reactiile pe care ele le vor face!
Nu-ti faceam nimic, te lasam liber de conceptii si plin de preconceptii.
Originally posted by B997NDL View Postel a zis ca nu-i place lemnul intr-o masina. nici eu nu ma omor. dar n-a emis o axioma, cum ca lemnul e "naspa", "generally speaking", ci doar ca lui nu-i place. in ziua de azi exista mai multi adepti ai masinilor sport, decat ai "saretelor" high life. trebuie sa ne respectam gusturile.
sincer, si eu as da oricand un jaguar cu lemne pe un "bemveu" m3 sau m4.
Mie mi s-a parut halucinanta afirmatia: "Mie nu mi-a placut niciodata lemnul, mai ales in masinile vechi". Pai tocmai acolo e frumusete si o vede chiar si cel mai profan intr-ale automobilismului. (exceptand faptul ca a asociat plasticul lemn like de pe o berlina mica si basita cu lemnul din masinile cu adevarat istorice: ex, Mercedes Sl, Mercedes Pagode, Bentley, Jaguar XJS, si altele asemenea).
Comment
-
Comment
-
-
Originally posted by Cezar View Post
Trimis de pe al meu Eriksson T20
Comment
Comment