If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Printre cele mai urate masini fabricate in ultimul deceniu, eu as include si 2 Lancia.
Nu se discuta gusturile, dar cum e vorba doar de gusturile mele, pot sa mi le discut.
De 2014 Lancia e istorie.
Ypsilon e masina mai cocheta care se departajeaza de celelalte prin originalitate,iti place sau nu.
Mie imi place designul, mai ales pozitionarea ceasurilor pe mijloc si a schimbatorului iar pretul mi se pare f bun, ar mai fi Nissan Micra sau Mazda 2 dar modele mai noi si in alt pret
Repozitionarea ceasurilor de bord e un esec de design asumat de Nissan pe Xtrail, la ultimul model reparandu-si greseala.
E ciudat rau sa te uiti in alta parte decat inainte, ca sa vezi ce viteza ai.
Nu trebuie sa-mi placa Lancia, e o stea apusa, deci nu sunt sanse sa-mi cumpar vreuna vreodata.
All vehicles are built at Nissan Motor Company's plant in Tochigi, Japan. From 2013" also build at Nissan Motor Company's plant in Shushari,Saint-Petersburg,Russia
PROPRIETAR 77 DE ANI DECEDAT LA 10 ZILE DUPA CUMPARARE
A mers 1845 km pe zi. Daca punem 5 ore de somn, 1 ora pauza si 18 ore de condus, a mers cu ~100/h in permanenta. Cred ca a murit de epuizare.
Pitestenii s-au nascut samsari.
Are camera "mansalier"
Al dracului samsar infect. Nu mai stie cum s-o dea ca sa para cat mai ok.
Singura lui problema este ca-i mai prost ca o rozatoare.
L am sunat pe tip. Sunt doua loganuri identice....doar ca a pus aceleas poze la cel cu 1845. Loganul cu 300 km ..are 3 revizii la 1 an...cu carte service etc. Are certificat de deces etc, certificat de mostenitor etc.
Loganul cu 300 km ..are 3 revizii la 1 an...cu carte service etc
Pai de unde frate 3 revizii, daca ala de a cumparat masina a murit la 10 zile dupa cumparare?
Tu vezi logic sa faci 3 revizii la o masina cu 297 km? Cand le-a facut, dupa moartea proprietarului? A durat 3 ani sa dezbata mostenirea si sa vanda o masina, nu au circulat cu ea, dar sa vezi minune, i-au facut 3 revizii de 1 an ca sa ce? Pentru garantie? Pai au vandut-o dupa ce a iesit din garantie.
Masina o fi buna poate, dar de ce e nevoie de atatea gogosi?
oricum...in acte se poate vedea cand a fost cumparata ...si daca este adevarat ca prop a murit dupa 10 zile.
asta implica un 200 si ceva de km... si acolo posibil sa se mai schimbe niste date si sa mai dispara niste hartii pe diverse motive...
si oricum e la el pe zona..intelegi?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment