Tot ce e posibil, 1.6-le TDI e abia din 2013 pe A3.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Daca masina din poze e aia care se vinde, e benzina sigur. Are 8000rpm pe turometru, iar zona rosie incepe de la 6000.
TDI-ul are 6000RPM pe turometru, iar zona rosie incepe de pe la ~4500rpm (vezi poza).Last edited by vitriol; 22 January 2015, 14:41.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
In anunt, vitzelul a bifat diesel. unii habar n-au ce vand!
Deja e o moda sa treaca la tara de origine Romania...chiar daca troaca e adusa din Brunei.
La ani...daca e oct 2011...trece 2012. Rotunjeste...ce steaua masii!Keep walking...
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostLa ani...daca e oct 2011...trece 2012. Rotunjeste...ce steaua masii!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
http://www.autovit.ro/audi-a3-C35654138.html bombita!
nu stiam de rotunjirea de la RAR. banuiesc ca nu e valabila si pt masinile noi...Keep walking...
Comment
-
Tapanoase Haudiurile astea, ieri a avut loc un accident in Iasi, un A4 a intrat in lateral intr-un A3, asa de violent ca l-a aruncat departe pe trotuar, distanta de cativa metri.
A rezistat destul de bine A3-ul la soc.
Mai clar se vede poza aici.Attached FilesLast edited by mr.K; 22 January 2015, 15:34.
Comment
-
Pai asta zic si eu Samurache! O fi fost si trantit/hartanit...
Si nici provenienta Romania nu este!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pai asta zic si eu Samurache! O fi fost si trantit/hartanit...
Si nici provenienta Romania nu este!
Sent from my iPhone using TapatalkKeep walking...
Comment
-
Cine vrea SUV ieftin, asta e solutia.
Am vazut masina asta mergand pe niste drumuri uitate de lume, la TV, de aia am cautat-o.
Paritatea e 1 rupie= 0.06 lei. Cu 4000 de lei aveti masina din anunt.
Comment
Comment