Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ca tot vine craciunul si sa nu fiu prea neserios m-as multumi sa imi aduca asa ceva mosul http://www.autovit.ro/citroen-c4-C21898975.html iar la capitolul nesimtire l-as ruga sa imi aduca asa ceva http://www.autovit.ro/audi-a8-C22234554.html ( mor incet cand vad interiorul...)

Comment

Eu vreau sa ofer un cadou :http://www.autovit.ro/honda-legend-C20260355.html
      Pentru mine as vrea :http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C21779352.html saauuuu :http://www.autovit.ro/toyota-avensis-C21928541.html

Comment

Originally posted by Loganu View Post
        cunosc masina la asta ia dat vreo 200.000 km inapoi,dar nu are aer sau proiectoare a scris si el asa ca nu prea avea ce sa scrie.
        Last edited by tvstar1; 22 December 2011, 03:17.
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

cadoul ... nu se cauta la dinti , deci ..

mondeo are probleme de fiabilitate cu motorul ala . in rest e superb ...
          toyota e neinmatriculata ,deci mai scoti 2000 din buzunar macar ...

la fel si ndl-ul daca nu vrea sa se uite la leon in parcare ...
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

dar pt bucuresti e super bun leonul. as vrea un cupra unde sa parchezi lateral mondeo sau avensis cand am lasat loganul aseara la 3 degete intre cel din fata si cel din spate?! asta pt ca am venit acasa la 18. daca mai stateam o ora o luam in casa si baietii din militari dr taberei sunt f activi la ridicat masini.

si eu cand ma gandesc la un sh nu ma gandesc la una la 18-25000 cat erau mondeo sau legend. credeam ca vbim de chestii fezabile. ca de visat putem visa si pe masini noi, nu cred ca e mai scump.
            Last edited by B997NDL; 22 December 2011, 09:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

acu m-as duce s-o iau
              Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

o limuzina la pret de logan..dar cred ca re peste 200.000km..
                "PH-66-SIX"
                Dacia Golan 1.4

Comment

eu unul nuprea am frantuzoaicele la suflet
                  interiorul ala a dus muuulti km....
                  sigpic

Comment

Originally posted by StapanDegoLan View Post
                    cred si eu... gti... dar ceva e f ciudat : n-am mai vazut gti in 5 usi spuneam si mai "devreme", daca vrei o masina gen low familia..aia e un gti
                    Mein 1. Wörthersee Video mit der Canon XH A1!Alles aus freier Hand gefilmt!!

m-as duce si eu s-o iau acum. chiar si descult.. dar o pazaste ala ca cica vrea bani pe ea

acum am vazut ca nu e gti daca ma grabesc... e fsi dar i-a schimbat masca mi se parea mie ciudat ca are prea multe usi
                    Last edited by B997NDL; 22 December 2011, 11:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ba eu am vazut gti-uri in 5 usi sunt "cacalau" si fsi ce are fsi-ul?
                      stiu ca acum motoarele sunt 2.0 tsi dar tsi-ul a aparut in 2008...
                      sigpic

Comment

poate ma insel eu... dar eu stiu ca fsi nu e gti. uite, arata-mi si mie aici un motor gti pe care scrie fsi
                        Mein 1. Wörthersee Video mit der Canon XH A1!Alles aus freier Hand gefilmt!!

Comment

deci ala e fsi pentru ca e din 2006 cand inca nu aparuse tsi cele dupa 2008 sunt tsi
                          sigpic

Comment

ar fi caterinca si cu o tiganie din asta:
                            GrinderTV Presents Joel's Toyota Tundra bagged and bodied on 24"s from Xtreme Lowz Riverside, California. Please subscribe and rate video to show your suppor...

Comment

n-a avut omu ce face cu banii )
                              sigpic

Comment

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

de asta ce ziceti ?
                                eu am o mare neincredere privind kilometrajul fiecarei masini de pe autovit ... inevitabil ma gandesc ca sunt date inapoi, iar de acolo inainte problele pot curge
                                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google