Originally posted by Kojak
View Post
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Nu 'se merita' , merita. Asta daca e adevarat ce scrie pe acolo , adica fara accident , km reali. Cred ca e euro 5. Se verifica la fata locului daca te pricepi.
Ps: aripile fata par cel putin demontare/remontate. Atat pot sa-ti zic din poze.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Poi... tu ai intrebat, eu mi-am zis parerea. Nici macar n-am zis ca a fost botita. De km iar n-am zis nimic. Verifica-i tu...
Eu am mai zis , cine nu cunoaste si nu ia cu el pe cineva care sa cunoasca mai bine isi ia masina noua in rate daca n-are toti banii. Eu nu imi voi lua masina noua decat poate la prima pensie.
Ps-nu doar zid. Poate a luat un maidanez bine crescut , poate a gasit-o zgariata - lovita in parcare...
La o statistica as crede ca jumatate, poate mai mult, din reparatii nu sunt inregistrate la vehiculele fara casco.Last edited by Costi-bc; 14 February 2015, 21:36.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
la un logan de 4 ani, la care s-au rezolvat problemele cu pompa de motorina ( a se vedea carbon like coating) eu zic ca nu pot fi multe probleme, decat daca cumparatorul initial a luat masina cu gandul de a o rupe in doua.
daca as lua un sh in care as mai baga max 1000 de euro, nu mi-as face probleme. desi nu vad in ce ai baga atata. injectoarele nu cad brusc, dau semne inainte, pe care le poti sesiza. mai ales la un test la service.
Comment
-
Ce spuneti? Sunt de parere ca nu-i hotarat daca sa o vanda au ba.
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Comment
-
Loganul pare ok ..dar farurile nu prea se mai "pupa" cu aripa..nici pe stanga, nici pe dreapta.O fi Logan, dar santul acela lasat liber da de gandit. Desigur, e posibil ca motorul/partea mecanica sa fie Ok.
dar aripile acelea nu mai stau ca inainte..
Comment
Comment