Ce bine vine tableta aia acolo în bord.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
las-o naibii de coaja. la 2000 cmc benzina are 120 de cai ?!
la banii aia iau un gti sh sau un sciroccocare ii dau clasa, ca sa nu zic ca fac ceva pe ea, fiindca nu e frumos.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
sau o iau pe asta si am bani de benzina de ma plictisesc.
sa nu mai zis ca de fapt as lua-o pe asta, care consuma cu 1-2 litri mai mult decat 1,5 dci.
Comment
-
Daca mergem pe mentalitatea asta asa si unuia de si-a luat un A6 nou vine altul si ii zice : ba boule uite ce Bentley Sh mi-am luat eu la aceeasi bani. Nu,nu se pune problema in acest fel, asta e o aiureala sa compari lucruri noi din fabrica cu cele uzate,cat despre motoare au si mai mari
Andrei:Intr-adevar arata f aiurea tableta dar asa e si la Mercedes,toti au reprosat acest lucru ca putea fi integrata mai ok in bordLast edited by Allyn_y; 23 February 2015, 18:20.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View PostCum poti sa te mai uiti la un golf cand exista asa ceva ?!
http://www.autovit.ro/mazda-3-C35943023.htmlsigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View PostDaca mergem pe mentalitatea asta asa si unuia de si-a luat un A6 nou vine altul si ii zice : ba boule uite ce Bentley Sh mi-am luat eu la aceeasi bani. Nu,nu se pune problema in acest fel, asta e o aiureala sa compari lucruri noi din fabrica cu cele uzate,cat despre motoare au si mai mari
Andrei:Intr-adevar arata f aiurea tableta dar asa e si la Mercedes,toti au reprosat acest lucru ca putea fi integrata mai ok in bord
Comment
-
Cine are 1.90 ar fi cazul sa se uite in alta parte nu la masini hatchback
La 7000 km cam da aproape noua,si noua e tot cam pe acolo insa nu asta era ideea ci masina in sine.
Comment
-
Ce legatura are hatchback-ul, care, apropo, este o clasa inventata de VW Golf, cu faptul ca Mazda face masini doar pentru niponi? Adica 1.60 cu mainile ridicate.
Pana si in Corsa C - care desi este o masina mica, este conceputa de nemțălăi pentru oameni ca ei - stau mai bine decat in "Mazde". Fie ele si șașe...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
In corsa c la 1.80, in spate stai cu capul lipit de plafon, in fata stai la limita comoditatii, eu la 1.70 in fata stateam bine. Dar 2 ca mine la latime deja ne atingeam in lateral...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Interiorul masinilor nipone, cu cateva exceptii din clasele de lux, e jalnic.
Pai pana si bordul de Logan 2 arata bine fata de ala de la Mazda 3.
Asta e MASINA.
Scaunele alea te fac sa nu vrei sa te mai dai jos din masina.
E adevarat ca si pretul...nah, e model nou. Peste 10 ani, te mai poti apropia de ele.Last edited by mr.K; 23 February 2015, 22:47.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View PostCum poti sa te mai uiti la un golf cand exista asa ceva ?!
http://www.autovit.ro/mazda-3-C35943023.html
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostCe legatura are hatchback-ul, care, apropo, este o clasa inventata de VW Golf, cu faptul ca Mazda face masini doar pentru niponi? Adica 1.60 cu mainile ridicate.
Pana si in Corsa C - care desi este o masina mica, este conceputa de nemțălăi pentru oameni ca ei - stau mai bine decat in "Mazde". Fie ele si șașe...
Si chiar daca inventau VW compacta, nu insemna ca o fac cel mai bine AZI.
Focusul e si mai scump fata de Mazda 3.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment