Peugeot fac masini bune, in afara de 307 si 407. Au dat-o de gard cu modelele astea.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
darkside :in special motoarele hdi sunt printre cele mai bune se zice;
,am condus ceva timp un peugeot si mi-a placut masina..
masinile astea cum or fi , nu sunt foarte scumpe; imi place modelul asta
Last edited by crististreulea; 13 February 2012, 16:33.
Comment
-
Sunt rare in Romania, cel putin in Iasi am vazut doar una si 3 in total, pe drumuri. Celor de la Top Gear nu le-a placut.
Mie imi place. Nu stiu cum e cu service-ul, dar masina, ca orice Caddy, cica e foarte confortabila.
Cum o fi "incalzire auxiliara"? Doar la masini mari se obisnuieste. Asta e buna de ramas inzapezit in nametii patriei.Last edited by mr.K; 13 February 2012, 14:25.
Comment
-
celor de la top gear nu le plac multe masini,de vectra nici nu mai zic in ce hal au desfintat-o
vauxhal cum zic ei
genul meu confortabile si spatele specific american cum arata.., pacat ca sunt rare, chiar arata bine cadillacul blsLast edited by crististreulea; 13 February 2012, 16:32.
Comment
-
Cadillac CTS-V, cel mai rapid sedan pe Nurburgring
Cadillac a anuntat ca modelul CTS-V a obtinut un lap time de 7:59.32 pe circuitul de la Nurburgring.
Nu era chiar dieselul asta, care cica e la baza un Saab 9-3, o masina buna dealtfel.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View Postdarkside :in special motoarele hdi sunt printre cele mai bune se zice;
,am condus cv timp un peugeot si mi-a placut masina..
masinile astea cum or fi , nu sunt f scumpe; imi place modelul asta
http://www.autovit.ro/cadillac-bls-C22802815.html
finisarile sunt destul de neingrijit realizate si designul nu-i prea reusit ba chiar e destul de comun...I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
daca designul la un Cadillac e destul de comun...
atunci la passat sau octavia care sunt la orice colt de strada la alea cum mai e )
mie mi se par ok masinile astea
Last edited by Allyn_y; 13 February 2012, 16:04.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostO varianta dopata a modelului a scos timp bun si la Nurburgring. Deci masina nu e doar confort, cred ca si sasiul e asezat bine.
Ma mir ca nu are piele, dar merge si fara.
Oricum, la 1.9 diesel-150 de cai, e mai mult decat onorabil.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment