Cam ce suma as lua pe un logan din 2005, taxa neplatita, 148 000 km reali, al 2-lea proprietar, 1.4, Laureate, ingrijit? Estimativ ))
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Cam **2000.E si sa ramana pe numele tau..Last edited by micutzu666; 9 June 2015, 20:05.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Cica 180k, in 9 ani de zile.
Povesti cu zâne.
Comment
-
Buba e ca a dat rugina in masini de 1-1,5 ani...ceea ce e deplorabil.
Asta a mea are vreo 3 greieri dati dreaq...da na'...
Sent from mobile
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
e tzeapa oare?Keep walking...
Comment
-
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Il vinde o cioara jegoasa. Luni, eram cu un prieten in masina, se asigura in stanga, nimic, asa ca a iesit si a asteptat sa treaca cei din dreapta, erau 2 masini, cand din stanga a aparut un logan care a inceput sa claxoneze. Prietenul a dat inapoi, nu a decuplat complet ambreiajul ca l-a lovit pe asta cu A6 din anunt. Cioara s-a dat jos si a inceput sa ne injure, ca ne bate, ca ne face, sa-i dam 5 milioane. Avea numarul indoit si o zgarietura pe bara de 2-3 cm, pe cromul de la grila la fel. Pana la urma au hotarat sa mearga la asigurari, dar ala a luat-o in fata, nu a asteptat, si am dat de el la politie zicand "Nu te-am mai vazut in spate si am crezut ca ai fugit". A vazut ca nu-i merge cu injuraturi si amenintari, o fi zis ca daca suntem pustani ne sperie, si a mai chemat pe unu la vreo 2 metrii si vreo 90 kg sa zic, la fel de agitat. Cand a iesit tatal unui colege din sectie(politist) chelu' a plecat Ii zicea tatalui ca a vorbit frumos cu noi, cand sa plecam si-a cerut scuze ca a fost asa agitat. A repetat de 10 ori "Masina de 25 000 euro, Audi A6 model nou, 2012". Pana la urma i-a dat 2 milioane prietenul, si ce zice cioara "Oricum eu asa o vand, nu o mai fac".
Comment
-
aveati termen 24 de ore pentru prezentare la biroul de accidente pentru completarea anexei 2 avand in vedere ca a fost un accident fara victime. data viitoare mai multa atentie
on topic:
interesanta
Comment
-
e unul aici pe forum la vanzare dar mare grija sa fie proprietar si nu intermediar. daca e intermediar e nasol ca nu poti avea garantia kilometrilor, in rest se pot gasi masini bune si la intermediariDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
niste pareri va rog
citroen c4 cu taxa platita, 2007, 1.4 90cai cu 65.000 km, masina unui coleg, revizii doar la reprezentanta, roti iarna-vara noi, ambreiaj schimbat la 30.000 din cauza piciorului de lemn, pe la 50.000 i-a schimbat distributia din cauza unei role care facea zgomot, nelovita, starea foarte buna
cat merita masina ?Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment