Ce "epave" vand astia
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Sunt unele care merita banii. Ma refer la cele unde reparatia consta doar in schimbarea unor elemente de caroserie, mai ales ca sunt modele noi.70-80% din masinile SH, au fost reparate la un moment dat si sunt vandute ca "fara accident" asa ca prefer sa-i stiu eu "bubele" decat sa ma trezesc ca-mi pleaca vreo roata in curbaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
-
Ai si tu dreptate, dar eu ma-ntreb, daca era asa usoara reparatia la unele, de ce proprietarul nu si-a rezolvat problema pe asigurare, sau chiar din buzunarul sau? De ce a vandut masina astora? Nu cumva a descoperit o buba mult mai mare pe dedesubt?
Un X6 are aripa spate ondulata toata, nu cred ca e prinsa in niste suruburi, trebuie data jos si sudata alta noua, la loc.
Comment
-
Sunt fel de fel de situatii. Trebuie sa-ti faci un calcul cat costa reparatia si daca iesi mai convenabil decat sa cumperi una "nelovita". Spre exemplu e un Q5 lovit in dreapta. Aia, mai mult de aripa, usa si carenaje, nu trebuie sa mai aiba nici o buba. Stiu masini lovite mult mai rau care au fost reparate corect si merg absolut perfect. Important e sa nu fie carpite.
In general, ma refer la accidente ce nu afecteaza partea mecanica (directie, motor, geometria)
@alex: In primul rand nu sunt fan Bentley si in al doilea rand, nu stiu preturile lor ca sa ma pronunt daca merita sau nuIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by alexgrasu View Post@darkside: Asta merita ?
euro 6 in 2008 ???o/____\o
(i)
.........
Comment
-
este posibil
hai ca nu dai taxa de inmatriculare, care oricum e ilegala, dar cine are bani de asa ceva, chiar crezi ca o ia lovita sa o repare ca sa iasa cu 5-10 mii euro mai ieftin ? ? ? cine are atatia bani pentru o masina isi ia noua, nu se incurca aiurea cu dricuri loviteDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Last edited by Allyn_y; 18 February 2012, 15:47.
Comment
-
Last edited by kubala7; 18 February 2012, 17:17.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment