If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pana urma maine poimaine face 4 ani masina aia, si poate ca par naiv cand spun asta dar poti lua foarte bine si skoda octavia brek foarte buna si la un an apropiat, si exemplere pot continua, am dat exemplu asta pentru ca skoda e o masina foarte rezistenta in timp.
daca aia face maxim 4-5000 la km aia din 2012, noi ce mai luam ?! 50 de euro ?!
Nu 50...dar oricum sub 2500, in conditiile in care taxa de mediu e platita...in cazul in care nu e platita...va fi un cotet de gaini excelent in cativa ani!
Ala cu mcv1 cred ca are impresia ca traieste pe alta lume n-o sa dea masina aia cu 9000 de euro never-ever.
Eu zic ca masina e busita partea stanga fata...
Toate pozele ( mai putin una, facuta din spate si de la distanta ), sunt de pe partea dreapta.
Oricum, in prima poza, eu unul vad ca exista o diferenta intre nivelul farului si capota ( partea soferului ). Mai este apoi diferenta enorma de pret ( pretul de start pentru un MCV, 90 CP, diesel, cu navigatie, culoarea Bleu ) este de peste 12000 E, la noi. In afara, costa si mai mult decat la noi ( aceleasi optiuni )... + multe alte argumente pentru care SA NU CUMPERI asa ceva. D-apoi sa iti pierzi timpul sa vizionezi...
Craiova Forum. Cea mai mare comunitate online din Oltenia. Discutii despre orice subiect, Anunturi Gratuite, Concursuri, Stiri, Chat. Locul unde te poti intalni cu prietenii tai si unde ziua ta poate deveni mai interesanta.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Eu nu zic ca masina nu e ok, e un model reusit..dar compunerea face toti banii.
Si cu 200 nu as merge cu un Lupo..cum inca ma mira ca mai merge abureala cu singur proprietar german, doctor pensionar?
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment