Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am fost acum cateva zile cu un prieten pana in tg mures sa vada si sa cumpere un audi a4 avant 2006, b7, 2.0tdi cu dpf 140 de cai, codul de motor nu l-am retinut dar parca BKP, 219 mii de km

masina impecabila estetic (cica nu fusese vopsita/lovita niciodata), neagra, nici o zgarietura nimic, zici ca acu fusese vopsita, interior boboc, navigatie mmi, 6+1 viteze, clima automata, scaune sport. 5700 de euro. a-2-a zi s-a intors cu banii s-o cumpere (omul a crezut ca vine si o si ia). singurele probleme: l-a apucat regenerarea cand a ajuns cu ea (cica a condus sotia prin oras de sarbatori ca el a baut) si i-a murit bateria dupa ce i-a pus motorina, dar a pus-o la reincarcat iar a doua zi a cumparat una noua.

masina cica a fost adusa din dusseldorf, 1 singur proprietar, tuv pana in 2017, masina are si brif mare si brif mic (nu stiu ce e ala) iar pana in 2013 reviziile au fost facute la reprezentanta, din 2013 pana acu la un service mai mic de 2 ori pe an

masina trage f bine, eu unul am fost extrem de incantat de ea si de cum se aseaza la drum. ca si investitii pe care trebuie sa i le faca: revizie (asta a facut-o, l-a costat 450 de lei ulei si toate filtrele) distributie (a fost facuta la 120 de mii) si sa-i mai schimbe termostatul (acul sta la 75 de grade si doar pe loc urca spre 90) si sa plateasca taxa de inmatriculare care e vreo 500 de euro dupa cum a zis vanzatorul. in rest masina e bibelou

masina pe care o inlocuieste e un ford focus 1 break, din 2001, 1.6 16v cu 313.000 km care mananca jar. masina nu are nici o problema tehnica, doar ca a vrut mai multa putere si airbaguri si confort

ce e drept ca mi s-a aprins si mie beculetul cu sh, parca nu-s atat de rele masinile pe cat se spune doar ca eu ma axez pe reprezentante care scot masinile la buy back, nu pe autovit.

am vazut o oferta interesanta: audi a4, b7, din 2007 parca, 1.6 simplu (eu vreau fiabilitate si benzina, nu tdi), numai 57 de mii de km parca, totul pt 7800 mii de euro + garantie 1 an

din pct meu de vedere e o alternativa f buna la un logan nou/sander stepway si nu se pot compara deloc

Last edited by cristi....; 6 January 2016, 19:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu cred ca masina are sigur km taiati dar cu siguranta, starea tehnica poate sa fie perfecta, daca reviziile s au respectat.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• vanzatorul a recunoscut ca inainte mai obisnuia sa mai taie dar ca la un moment dat s-a ars si ca de atunci nu mai face asa ceva, are frica de D-zeu, cat are cu atat o da

oricum, vanzatorul a fost foarte deschis, nu s-a impotrivit la nici un test, nu l-a incomodat nici o intrebare, ne-a dat-o sa o si conducem, sa ii facem ce vrem, etc

pe mine m-a impresionat interiorul. absolut impecabil. plastice ca noi, plafon perfect curat, tehnic minunat. totul functional pe bord, nici o eroare, etc. vopseaua idem. discurile nu erau uzate. masina tine f bine si in sensuri giratorii

a 2a zi eu n-am mai fost cu amicul asta sa o ia, dar din ce mi-a povestit la intoarcere a venit cu 180-200 pe autostrazi (a venit pe la turda, a prins si ceva bucati de autostrada) constant mi-a zis si ca e foarte multumit de achizitie
        Last edited by cristi....; 6 January 2016, 19:17.

Comment

• E devreme de dat un verdict. Dupa minim 1 an poti sa spui daca a fost o alegere buna sau nu.

Exista defecte scumpe care pot sa apara din senin. Oricum un ochi, o ureche neavizata pot sa declare usor o masina ca fiind impecabila ceea ce nu e totdeauna adevarat, mai ales la masinile cu antifonare buna din fabrica.

Ca masura minima de siguranta, fiecare cumparator de SH ar trebui sa aiba o rezerva minima de 500-1000 de eur cash. Just in case
          Logan GPL 1.4

Comment

• "Are frica de d-zeu"- lol....
            Compari masina de 9'ani cu una noua. Ia-o, nu mai sta pe ganduri!
            Este alegerea excelenta.
            Ciudat este cum crezi ca o masina e buna fix dupa ce s-a achizitionat si nu la 100.000 km rulati dupa, cand se poate calcula un cost pe km.
            Judecata ta ma depaseste, pe cuvant.

Amicul tau e necitit si cu educatie precara. Mentalitate de fost posesor de dacia 1300 post mortem laudaros.
            Cum lentin astia ai dracului lucioase si curate.)) aia a avut parte de detailing, ca asa se face la o masina de 10 ani pt ca altfel e infecta. Daca nu a verificat-o in sistemul porsche si doar a luat de buna cartea, e clar.
            Oricum e clar cine cumpara astfel de masini si cine-i bucuros cu ele
            Last edited by Cezar; 6 January 2016, 20:25.

Comment

• de verificat nu a verificat-o in service. vanzatorul se astepta sa ii dea banii si sa plece direct cu ea

drept ii ca amicu si-a ales foarte prost momentul sa mergem sa o vedem: sambata seara pe la 5, am ajuns pe la 7 in tg mures pe intuneric, a vazut-o la lumina dintr-0 benzinarie, vio/via de acolo, dat o tura de 40 de km in total si gata a 2a zi mers cu banii si cumparata verificat seara seria de sasiu si totul pare sa fi fost in regula

omu nu e laudaros, doar am mers si eu cu el si stiu f bine cum merge. el chiar merge cu viteza, nu se joaca; are un stil agresiv de sofat

autostrada buc-pitesti o face in 38 de minute pe ceas, asta cu fordu flocus 1.6

cezar, nu eu am cumparat masina asta, eu doar am fost sa-mi dau si eu cu parerea

219 mii de km mi se pare totusi mult, cu toate ca la cum merge masina chiar nu ma intereseaza cati km are, merge brici. poate o fi fost masina de doftor/avocat maniac cu curatenia si intretinerea, mai stii?

dar modelul de 58 de mii de km, chiar mi se pare foarte ok

si focusu de 313 mii pe care l-a avut pana acum 3 zile mergea excelent. baga nu ai fi vazut km-traju n-ai fi zis ca masina are 15 ani si 300 de mii. ca doar mecanic nu mai are nimic original, I-a schimbat tot in km astia (a luat-o la 180 de mii si in 3 ani i-a mai pus el diferenta pana la 313 mii- merge prin toata tara cu masina prin prisma jobului)

pana in 2013 si 180 de mii de km masina a mers in reprezentanta pt revizii, deci a fost totusi intretinuta corespunzator pana nu demult
              Last edited by cristi....; 6 January 2016, 21:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu n-am incredere in povestea cu cartea se service.
                Insa cine cumpara masina de 10 ani intr-o benzinarie noaptea, si o testeaza la drum apoi o ia, sa fie sanatos.
                Aigue a fost masina de doctor pt ca astia si avocatii isi intretin masinile deosebit.

Daca stau bine sa ma gandesc, fix de la astia n-as lua. Si am sa zic de ce:
                1. Mereu sunt pe fuga, neavand timp de lucruri marunte ca intretinerea periodica
                2. Fiind mereu penfuga, schimba piesele cand masina cade cu totul
                3. N-au nici cel mai mic respect fata de masini
                Toti sunt asa, si cunosc o multime de medici si avocati, doar lucrez in domeniile astea.
                Nu stiu de unde basmul cu medicii, pe cuvant...

Eu n-am vazut audi la 58.000 care sa arate asa. Pe cuvant. Scaunele cu cute si volanul usor mat nu se prea fac in asa putini km. Daca are ultima revizie la porsche, ce? Sa arate tot istoricul, cu facturile aferente sau cu dovezi si atunci pare ok. Altfel, cazan de 9 ani cu semnele acelea de uzura si asa putini km n-am prea vazut. Toate astea premium n-au urma de uzura pana-n 200.000
                Last edited by Cezar; 6 January 2016, 21:09.

Comment

• ca sa fim totusi offtopic

alte oferte interesante....cu km putini si garantie

Automobile premium, rulate, cu istoric de service, garanție, soluții finanțare. BMW și MINI rulate disponibile la Bavaria Used, stoc România și Germania.

Automobile premium, rulate, cu istoric de service, garanție, soluții finanțare. BMW și MINI rulate disponibile la Bavaria Used, stoc România și Germania.

apropo de km si uzura...

las, bine ca au adoptat legea cu puscaria pt km dati inapoi
                  Last edited by cristi....; 6 January 2016, 21:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cam ce km are un Passat 2006 de jermanica. Astea ieftine au km cu nemiluita. Iei una cu 3000 de euro si 4xx.xxx km, o aduci in tara la 200 de mii de km si o dai cu 6000 de euro negociabil.
                    Deja Passatul in discutie pe pagina anteriora s-a dat.

Un Passat cu 200 de mii la bord costa 4500-5000 de euro, nu e rentabil sa-l vinzi in tara cu 6000 euro negociabil ca nu castigi mai nimic dupa ce scazi cheltuielile.
                    Last edited by mr.K; 6 January 2016, 21:42.

Comment

• Un "aspirator" de benzina, ca doar e passat..Asa ceva parca avea Polita la un moment dat si le tineau mai mult pe dreapta, consumau benzina cu mult peste imaginatia lor.
                      Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Comment

• nu e extraordinar. nici 200 de cai nu are , dar taxa e de 2 ori cat masina.
                        CO2-Emissions combined: ca 252 g/km
                        Emission Class: Euro3
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

• 193 mai exact..politia chiar circula cu ele cand nu erau probleme cu benzina..Azi au ramas putine modele in parcul lor.Intradevar ..taxa e f. mare..
                          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• la militie erau si 2.5 tdi

Comment

• Un vecin a avut un polo din 1999, în cele din urma la vândut. La scurt timp am văzut ca și-a luat Audi, numere roșii de TM, și acu câteva zile am observat ca l-a scos la vânzare. Sunt absolut sigur ca în 11 ani nu are 166000 km mai ales din Germania. Ori a luat vreo teapa, ori l-a luat cu un preț ca sa-l vândă cu alt pret.
                              Attached Files

Comment

• Daca voia sa faca o afacere, probabil ca-l vindea direct, fara sa-i mai plateasca si timbrul de mediu+inmatriculare. Cel din poza si fratii lui au bunul obicei sa haleasca ulei cu polonicul. Un mecanic bun costa foarte mult, daca te duci la carpaci vei cheltui banii cu mai multi mecanici fara a rezolva problema. Iar ca sa rezolvi o problema, de multe ori costa mult raportat la valoarea masinii. Asa ca, o vinzi.
                                Last edited by mr.K; 7 January 2016, 11:01.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google