If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu a dat inapoi. BMW 320D de pe F30 are 184cp, dar cei de la BMW mai au si versiunea 320D EfficientDynamics (un fel de BlueMotion, asa cum are VW) care are 163cp si un CO2 mai mic.
Asadar, masina din anunt este 320D EfficientDynamics.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Singura problema la dauna totala mi se pare faptul ca nu se specifica acest lucru in istoricul masinii, la modul oficial, ca titlu. Astfel, pretul ar fi mai mic si mai corect, nu la fel cu pretul unei masini fara accident in istoric.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
si asta si sa se specifice si ce se intelege prin ”dauna totala”
una e sa fi fost afectata structura de rezistenta si alta o banala zgarietura dar pt ca masina s-a devalorizat prea mult zgarietura aia sa coste mai mult decat valoarea asigurata a masinii, cam cum mi s-a intamplat mie. 1 aripa, 2 portiere, un retus si aripa spate indreptata+vopsit = ”dauna totala”
mecanic nu a fost afectat nimic, nici structura de rezistenta
Colegii de la administrativ s-au inchinat cu ambele maini cand au vazut-o; s-au mai mirat cum de pasagerul a scapat cu viata la cat de lovita a fost in partea dreapta; bonus s-a mai si rasturnat
Imi pare rau ca nu pot incarca poze cu factura emisa de men spre vanzare
Incerc maine sa fac rost de pozele cu masina facuta dauna si cu fratele ei din curte, b500men
Samsareala a atins cote nebanuite! Ti-o face de sta matza-n coada!
Cred ca totul este "masluibil" in ziua de azi! Multe sunt gata coafate si intinerite din occident.
Cred ca din 100 de masini aduse...cel putin 95 sunt gadilate.
Si mai e si "productia" autohtona...de genu` Dusterului de mai sus...
Samurache asteptam pozele cu bomba!
Si eu sunt tentat sa-mi iau un Duster...insa nou si varianta de baza
Se observa la Dusterul respectiv din oricare unghi de fotografiere al bordului ca are airbag-urile frontale schimbate+ jegul alb de pe panoul de climatizare, tipic de airbag-uri sarite/praf de chit/etc, iar in pozele din fata se vad radiatoarele noi, iar numarul de inmatriculare e suferind putin... Alminteri, arata suficient de bine sa fie "afacerea anului"
L.E.: Parbrizul cu 'parasolar' fumuriu sigur nu e Saint Gobain-ul de fabrica, iarasi...
Singura problema la dauna totala mi se pare faptul ca nu se specifica acest lucru in istoricul masinii, la modul oficial, ca titlu. Astfel, pretul ar fi mai mic si mai corect, nu la fel cu pretul unei masini fara accident in istoric.
Corect!
Am doi prieteni care merg cu masini care au fost "dauna totala", dar au platit pretul corect pe ele.
E adevarat ca niciuna dintre ele nu a fost atat de rau cum este Dusterul din discutie...
Se observa la Dusterul respectiv din oricare unghi de fotografiere al bordului ca are airbag-urile frontale schimbate+ jegul alb de pe panoul de climatizare, tipic de airbag-uri sarite/praf de chit/etc,
Deci, te-ai cam inselat.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment