If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O stiu. Cutele alea de pe scaunul soferului, uzura volanului si trager-ul ala fara etichete/vopsit cu trafaletul, nu ma lasa sa-l sun... Iti arat masini care au 180k la bord si arata mai bine decat aia.
"Vanzator pe site din 2014 Persoana fizica
v i o r e l"
Sigur e proprietar!
Am uitat sa precizez ca eu caut un 1.6 MPI in stare buna.
Ba esti prost!! m am uitat si atent acum la skoda octavia gri. Cum frate la km aia sa arata asa scaunele? pe la Passat-ul meu de 12 ani sunt tipla..zici ca a stat pe bancheta din spate. DAR TRAGER-UL ))))))))) SI nevasta-mea il vopsea la spray mai bine ))
Pai clar!
Nu ti-o propuneam sa o cumperi. Voiam sa spun ca 1.6 mpi-urile din anii aia au km putini , pret mare. Si, cum ai zis, sunt putine la vanzare, iar alea bune, cam inexistente.
Octavia aia a costat ~13500E in 2012 (reduceri la sfarsit de generatie). Cunosc doua persoane care au fix masina aia din poze (model, motor, dotari).
As da 8000E pe una in stare buna...
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Vorbesti de parca tu, boss de boss de jmecherul jmecherilor, esti tatăl si mamăl lor și numai tu ai fost acolo; daca ai vazut vreun hârb cu niște sute de mii de km si 500 de euro pentru ca n-avea motor, zici că toate sunt la fel;
... boss
Exagerez: )))eu am fost acolo...se gasesc si mai jos de 800.
A luat un coleg una la fel cu 700 de EUR din Germania, doar ca era diesel Euro 3, 200000 de km si cu probleme estetice (o aripa fata lovita si faruri aftermarket dubioase). Euro 4 si fara probleme ascunse nu cred ca gasesti sub 1000 de eur acolo.
Pai bine, bre tovarase! Nu cautai matale Megane II inainte sa-ti iei Passat si ne puneai link-uri cu masini de 3000 E pe care te duceai sa le vezi? De ce nu te-ai dus sa-ti iei 4 Megane-uri din Germania? Pastrai unul si scoteai profit de pe urma celorlalte 3.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment