o fi din-ala la 800 de euro.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
-
-
Sunt curios cand s-a schimbat uleiul ultima data la masina aia !
Suspect daca are atat de putini km de ce nu se afiseaza VIN-ul masinii ???Last edited by prometheus; 12 September 2016, 19:41.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Mai pui 500E si iti iei Logan II Plus. Sa mai tina la pret fo' douaj' dă ani si o da ca masina dă iepocă.
A4-ul ala l-am taiat de pe lista si nu ma mai bag in seama cu nicun samsar. Nu am gasit nicio solutie sa o conduc si eu... Zic de-o solutie legala, ca asa, mi-a propus ca ii pune "niste numere" si "dau o tura prin cartier ca nu ma opreste nici dreacu".Last edited by vitriol; 13 September 2016, 15:31.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Sunt in cautare de o masinuta pentru un prieten: automata, 4x4, motor maxim 2.2, diesel, si maxim 100k km, buget 28000 euro
Ce avem pe lista de vazut sambata: http://autovit.ro/anunt/mercedes-ben...tml#2502fc1343
Comment
-
la glk e obligatoriu sa-i faci poze in acelasi loc desi is dealeri diferiti ?
Dealer
AUTO AUTOMOBILE
Bulevardul George Cosbuc, nr.132 - 8000325 Galati, judet Galati (Romania)
Dealer
auto-prompt.ro
general vasile milea - 731154 Barlad, judet Vaslui (Romania)o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostZic de-o solutie legala, ca asa, mi-a propus ca ii pune "niste numere" si "dau o tura prin cartier ca nu ma opreste nici dreacu".
Comment
-
pe ce motiv sa-l lege pe el ?! vorbim degeaba... "Am gasit masina cu numere si am facut un drive test." daca vindea masina si cumparatorul omora pe cineva pe trotuar, el era de vina ? el n-avea nicio vina. poti intreba orice politist, proocuror, ce vrei tu.
Comment
Comment