If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vezi ca au si 1.2 tsi la 14700E. Daca astepti pana la anul mai scazi 1500E rabla, plus ca la anul o sa apara Octavia 3 facelift si vor fi reduceri si pachete cu dotari atractive pentru modelul actual. La 13000E iti iei o super masina.
Ce spanac de dotari are Laureate-ul? CB si oglinzi electrice? Ac-ul e standard la Skoda, la fel si toate airbag-urile posibile.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Nu pare sa-si fi dat silinta sa lustruiasca masina, aspect pozitiv, zic eu.
Dar si calitatea pozelor e jalnica, n-ai ce sa vezi din ele.
Oricum, o masina la juma' de pret fata de noua, in 3 ani e in limitele normale.
Daca avea DSG, avea si motorul ala de 170 CP din 2013.
Sa zicem ca manuala e mai sigura.
Se cam duce in 30000 un scout bine echipat. Afara un scout ca cel de mai sus e de la 15 in sus. Asta il da cu 12300 negociabil si mai castiga si el ceva. Am inteles ca in AG e crescatorie de samsari.
Pai aia nu e chiar full dotata, are tapiterie de panza are cutie manuala, motorul cel mai slab ca si putere de pe Scout, sa spunem ca luam in considerare navigatia si pilotul automat, care-s mai scumpe.
Scaunele-s numai pe fata incalzite.
Eu pe scout stiu de motoare diesel doar de 140cp. 170 e pe rs.
I-am cerut VIN-ul prin mesaj pe autovit. Raspunsul lui: Vino ca e ok.
Deci e clar! Vitriol gura de aur! )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment