If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Puteti sa imi recomandati si mie niste masini, de preferat 2/3 usi, buget aprox 6000 eur, nu mai vechi de 2006/2007?
Momentan m-am orientat la o Astra h GTC, dar daca stiti oferte mai bune v-as ruga sa imi enumerati aici cateva. Salut!
Nu voi trece de 10k de km pe an, tinand cont ca mai am si loganul ca masina de zi cu zi.
Intretinerea nu cred ca difera de la o masina in 4/5 usi la una cu 2/3 usi.
Pai stai putin , 9000 de euroi pe un rulaj maxim de 100-120 k nu 245k !! Deja la peste 200k sunt sanse mari sa pice : turbina , injectoare , DPF etc.
Dau 9000 de euro si mai bag inca vreo 4-5000 euro in reparatii ? e cam bataie de joc pretul ala.
Last edited by prometheus; 11 January 2017, 21:44.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Golful ala, nou, a fost 20.000e, poate chiar mai mult. 9000 e un pret cam corect pentru el, desi mai trebuie adaugat TVA.
E si VIN in anunt, se poate verifica. Daca a fost servisata la timp si cum trebuie, eu spun ca se merita.
Oricum sunt doua variante: ori o cumpara cineva caruia i se pare oferta buna, si chiar este, masina de 3 ani la juma' de pret, ori o cumpara "altcineva" si peste ceva vreme reapare pe net cu doar 80.000 km.
Pai care 3 ca sunt 4 ani deja (an fabricatie 2013).
La rulajul ala un pret corect era undeva pe la 7500-8000 de euro , atat.
Sunt totusi 245k chiar daca a fost servisata la timp desi ma indoiesc , la rulajul ala repet incep sa pice x piese .
Sa o cumpere ala care ii convine ca dupa ce a dat 9000 de euro sa fie pregatit sa mai investesca in ea pe putin 4000 de iepuroi.
Last edited by prometheus; 11 January 2017, 22:28.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Highline a? fara lupe, nu parcheaza singura, etc. Ever and ever nu as da 9000 pe cotetul ala cu 245k km!
Un var anul trecut a luat din Germania GF 6, 2011, 98000 km, lupe, trapa, parheaza singura, navigatie mare etc. 8700 euro!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment