s-o fi saturat de amenzi? sau doar de logan
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by retro 590 View PostLa alternative de genul Golf și in special Ford, nu vreau sa mă gândesc. Nu mi se par niște mașini atât de fiabile pe cât sunt de lăudate.
Despre japoneze am auzit, in cea mai mare parte, lucruri bune și foarte bune.
La ce va referiți când spuneți de costuri foarte mari la întreținere fata de un Logan?
cat despre tuning , la cateva masini ajungi sa nu prea mai ai ce sa tunezi. e cazul sa le vinzi si sa mergi mai departe (adica sa tunezi altceva). probabil e pasiune/dependenta si desigur gandintu-ne logic nu se merita. totusi mai bine tuning decat droguri/fumat/alcool/femei , nu ?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by retro 590 View Posthttps://www.autovit.ro/anunt/mazda-3...tml#f9c2aa62a2
Ce parere aveti despre acest model de Mazda?
Exemplarul respectiv este informativ. Ma intereseaza strict benzinar si in special 1.6. Fiabilitate, costuri de intretinere etc.
Ca fiabilitate nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi.sigpic
!
Comment
-
Ce-mi plac acesti "comercianti" care mai vand si separat bucati din masina..
Iar caruta "A functionat in Italia ca masina a Politiei Autostrazi -motorul a mers constant, elementele de suspensie, direcţie, frâne nu au fost suprasolicitate exagerat de des"..da, da, mers doar forjat constant, timp de 5 ani..
Cat despre dotari, sunt exceptionale : "nu are defecte sau vicii ascunse , tehnic impecabila are doar mici imperfectiuni de ordin estetic datorate numeroaselor instrumente de bord cu care a fost echipata si a utilizarii"..nici nu mai pune poze.
Oare mai sunt care cred gogosi din acestea?
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Comment
-
Kilometraju ala pare ca a afisat mult timp cifra 3.
Comment
-
Dan_Ionut cristalele lichide nu sunt afecteate de regula. Dar...la cum arata masina...cred ca si cifra 4 a aratat multa vreme
Mai baga cineva botul la o masina adusa din afara cu mai putin de 15-20k km/an?
Vad o groaza de masini vechi de 10-12 ani cu 150k km parcursi. Si diesel
Comment
Comment