E injectie.Nici euro 1,2?
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Greu de crezut ca o Dacie din acea era s-a pastrat atat de bine , "Zambetul lui Iliescu" erau renumite ca ruginesc fantastic de rapid.
6500 de euro nu-i da nimeni , nici macar un colectionar (sa fim seriosi Dacia nu-i masina de colectionat).Eu cred ca anuntul este pus la misto.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Dacia din anuntul postat de mine nu este revopsita pentru vanzare...cine cunoaste fosta dacie....
Si sunt dacii din 2004 care inca nu au ruginit precum loganul din 2004. Am una la bloc folosita si inca nu are rugina...si 10 loganuri din parcare au rugina.
Comment
-
Dacia respectiva nu va lua banii aia in veci . In poze , ea arata foarte bine, dar daca nu ma insel, e euro 2 si cand vor baga astia taxa iar, vei plati pt ea de ai sa spui ca nu e adevarat ...Cu banii aia si inca ceva in plus, iei noul Logan, mai chel , dar mai dotat ca 1310 in cauza, nu disctam cat de fiabile si reusite sunt noile loganuri, dar macar sunt euro 6
Trimis de pe al meu HUAWEI Y625-U51 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Andyno View PostDacia din anuntul postat de mine nu este revopsita pentru vanzare...cine cunoaste fosta dacie....
Si sunt dacii din 2004 care inca nu au ruginit precum loganul din 2004. Am una la bloc folosita si inca nu are rugina...si 10 loganuri din parcare au rugina.
Comment
-
Ce glumea are asta cu cotetul lui )))
16500 !!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Impozitul la motorul cotetului e mare.
De banii aia cumperi una din 2016, co motor normal, chiar daca nu e 4x4.
Comment
-
Originally posted by Andyno View Posthttps://www.autovit.ro/anunt/dacia-1...tml#a82a3d5c7c
Piese da muzeu...tipla...cred ca a vrut sa zica 6500 lei nu euro.Last edited by Sifredi; 4 April 2018, 21:39.
Comment
Comment