Din păcate există o poveste luuuungă și foarte urâtă cu încercarea de privatizare a "Aro C-lung Muscel".
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Ce treaba are privatizarea cu rablele construite acolo?
Asta nu pricepi tu si alalaltu', aici nu e vorba de basini si greturi de a conduce Dacia sau ARO, ci de calitatea slaba a masinii, cand sunt multe alternative.
Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk
Comment
-
Mda... rău e că fac postări lungi care sunt citite pe diagonală și înțelese din 2 în 2, rău e că postez succint cu frânturi de idei...
Păi nu e logic, prietene, că dacă fabrica s-ar fi privatizat și ar fi preluat-o japonezii, ar fi evoluat, logic, și mașina?
Eu mă refeream (și) la altceva, dar dacă tu ții morțiș ca întodeauna să ai ultimul cuvânt, ok... Este ca tine!
În altă ordine de idei, hai să fim serioși, cândva era mare șmecherie să deții un Aro, doar că înte timp ne-au crescut pretențiile (de necondamnat dealtfel) și vrem mai multe. Eu de pildă dacă n-aș avea ce face cu banii, poate mi-aș cumpăra una de colecție (și nu numai). Există oricum destui pasionați și nostalgici care le bibilesc și le fac să arate și să meargă dumnezeiește, dar nah... dacă nu poți da flashuri cu ea pe autostradă să-ți faci loc, atunci nu se numește mașină.
Dar da, poate că ai dreptate, Toyota este mult mai bună, logic.
Păcat însă că ar fi putut ajunge și Aro un mic Landcruiser.
Comment
-
Alalaltu' e un utilizator ca toti cei de pe aici, ce drept liber la exprimare..
Fara suparare, dar o privatizare reusita (si dorita) ar fi insemnat o sansa si pentru oamenii care au lucrat acolo.
Incerc sa nu fiu off topic, dar Aro avea niste chestii inovative la timpul sau..
Din pacate s-a pierdut munca.
Respect pentru colegiu de forum!
Comment
-
Originally posted by 77sky View PostTeapa suprema a fost asta: masina achizitionata din reprezentanta, ca noua, daaaar...
Umbla vorba ca tanarul doritor de masina noua, a fost informat de prbl masinii cand a achizitionat-o. Pretul a fost unul mai mic. A vrut buy back, iar astia l-au refuzat. Iar el a facut tam tam. Lasa ca le arat eu. Ceva de genul.
Adevarul tot timpul e undeva la mijloc.
Comment
-
Eu zic ca e best buy..depinde si pe unde s-a plimbat prin mama Rusie (banuiesc ca de acolo vine)..are si incalzire in scaune in dotare standard ..
Comment
-
-
N-arată rău golanul ăla rusesc, iar pentru urât mirositorii cărora culmea, le put mașinile cu forme de la Dacia, faptul că are rombul în bot, poate schimba mentalități, teorii, concepții.
Totuși, prețul ăla vs nr. km / an, hmmm, cam lasă loc de interpretări și cred că sunteți de acord cu mine.
Comment
-
Originally posted by vali2008 View PostEu zic ca e best buy..depinde si pe unde s-a plimbat prin mama Rusie (banuiesc ca de acolo vine)..are si incalzire in scaune in dotare standard ..
https://www.olx.ro/oferta/dacia-logan-IDb1ImB.html
Eu sunt unul dintre aceia care isi doreste o asemenea masina mai ales cu km putini.
Eu as da si 7000 € pe o asemenea masina .
Comment
Comment