If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
are finul meu 307 cu 1.6 hdi 110cp si mere bn dar nu ma pot obisnui cu vizibilitatea e foarte putina sau asa mi se pare mie iar la design eu zic ca arata mai bn golful acum gusturile nu se discuta
e alegerea lui si banuiesc ca nu a facut-o ca asa s-a trezit a avut argumente oricum sa o stapaneasca sanatos
app cat a dat p el?
pfff...uitasem pretul , 6000 de euro fix a dat pe ea... m-am dat si eu putin cu ea ... peste logan nush cu cate clase sa zic ca e la demaraj face la orice ora loganurile de 1.4 si 1.6 .... consum mixt ce am scos pe un drum de 30km, prin tg.mures si extern , a fost de 4.5 , urmeaza sa se obisnuiasca cu ea ... a avut nissan almera cu automata inainte, si si-a cam iesit din mana...
Nu prea ma pricep la autocare dar as zice ca e f bine dotat cu un motor destul de puternic. Intr-un timp conduceam un camion volvo cu vreo 300 de cp si oricum un autocar e mult mai usor decat un camion incarcat-40 de tone. Asta cu 420 cp si dotari m-i se pare grozav despre pret nu stiu ce sa zic cred e ok si el
Doar nu te bate gandul sa-ti iei autocar pe post de caravana nu???
sincer mi se pare cam suspect de ieftin... tinand cont ca un Mercedes din 1990 e 21.000 , iar un neoplan din 1996 e 22.0000 ... nu stiu ce sa zic.
uite neoplanu http://www.autovit.ro/neoplan-n-213-shd-T2896576.html
Din 1961 ce pretentii ai ? E versiunea cea mai slaba cu motor V6, in conditiile in care, versiunea SS face suta in 7 secunde si sfertul de mila in 15 secunde, performante naucitoare la vremea aia, mai ales pentru ditai "autobuzul"
superba masina, spinnerele alea fac toti banii, si sigla 4x4 de pe usi ...bestiala masinuta
dar vai, evacuare dubla, iiincredibil, iiiincredibil , dar al cui este acest Logan? 1.6 16v XXL ... iiiincredibil
are din-aia de microbuz sau de tir pe volan ? nuuuu cred
aia daca o cumperi te chinui 3 saptamani sa dai toate rahaturile jos de pe ea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment