eu nu condamn asta. inteleg ca multi pot fi pasionati. si nici nu putem avea toti vile ca n-am mai avea loc in bucuresti.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Sincer pt mine un pasionat de masini nu se plimba cu masini de lux audi a8, bmw seria 7 sau mercedes s klasse. Un pasionat de masini are masina sport gen porsche, mustang (chiar si cel din 1970), audi rs4 sau r8, bmw m3, mercedes slr, etc
A nu se confunda luxul (snobismul) cu sportul
Comment
-
Da mai, sunt "pasionati", nu gluma.
Acum fiecare face cum il taie capul cu banii lui. Din partea mea, sa-i bage pe toti la ruleta, daca tot e pasionat.
Plus de asta si pe aici se exagereaza si se foloseste acelasi cliseu de foarte mult timp incoace.
Comment
-
Tata nu putea sa faca un credit mai mare la banca sa ia masina?? Se facea foarte usor... dar el se chinuie cu asta de acum ca e mic, dar cu altul mai mare. Cand a luat-o s-a gandit asa.. de ce sa dau banii acum pe ea ca oricum peste cativa ani o schimba fimiu.Dar deh... nu toti gandesc la fel.
Comment
-
Din moment ce spui ca se chinuie cu asta mic, nu stiu cum de putea lua unul mai mare, dar ma rog.
Daca o luam la rece, sunt 3 tipologii de oameni ce iau masini:
1. cei care cumpara mijloace de transportat curul (ca sunt mai pretentiosi, mai putini pretentiosi, se reflecta in masina ce o au)
2. cei care isi cumpara masini pt orgasmul retinei. (coletionarii, multimilionarii)
3. cei care isi cumpara masini crezand ca le ridica statul social, IQ-ul, marimea cocoselului, adancimea buzunarului, si elimina orice alte probleme.
PS: am fost in Albania anul trecut. Stiti ce masini au aia? Numai Mercedesuri vechi... Niste "barosani" toti
Comment
-
http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...o&pageNumber=4 superbe masinile astea .Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
@maestrupiersic: nu stiu cum putea face el credit ce nu-l putea plati. Nu cred ca-i cazul sa dezvoltam problema, insa daca faci credit sa iei un loganel, e clar ca n-ai cunostiinte prin banci care sa-ti "Faciliteze" un imprumut mai avantajos...
@kubala: horror, pe cuvant.
Comment
-
Nu toti ne permitem cu banii jos . In fine...
O masina care-mi place mie... http://www.autovit.ro/opel-astra-C23412638.html
Comment
-
Pai si a zis cineva ca e vreo rusine sa iei masina pe credit? Mie unul mi se pare cea mai desteapta treaba, mai ales daca suma respectiva te-ar putea destabiliza. Mai bine o dai in timp, cu ceva dobanda, decat toti odata.
@kubala: n-are treaba bre. Aici e vb de perceptiile fiecaruia. N-am zis ca tu esti tampit ca-ti place Am zis doar ca mie nu-mi place. Acum, adevarul nu stiu care e... Poate ea e frumoasa, dar eu nu o vad.
LE: mi-au placut tare mult primele Mini-uri. Foarte haioase.Last edited by Cezar; 1 April 2012, 12:03.
Comment
-
Originally posted by maestrupiersic View PostNu toti ne permitem cu banii jos . In fine...
O masina care-mi place mie... http://www.autovit.ro/opel-astra-C23412638.html
Ceva cu adevărat special. De epocă, original facut de Standard Triumph la Coventry / Birmingham înainte de 70'. Cele făcute după nu sunt de colecţie şi nu sunt acelaşi lucru, după preluarea fabricii. Îi creşte valoarea de la an la an acestei maşini...
E în stare impecabilă, l-am cunoscut pe proprietar, un băiat foarte serios.
Nu pot decât să îmi imaginez ce senzaţie ai la volan. Maşina are o mecanică foarte simplă şi interesantă şi chiar nu se conduce ca un hârb, aviz necunoscătorilor.
Comment
Comment