Nici nu m-am uitat ce motor e... Am pus linkul doar pentru masina ca imi place. Nu te c**i in gustul omului, stii cum se spune .
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
da, intradevar e frumoasa, probabil nu se plateste nici impozit la ea, problema e cand trebuie sa schimbi o piesa, cred ca iti rupe buzunarul.
@cezar , da foarte tari primele , mai ales alea cu steagul marii britani pe plafon , mie personal imi place toata gama mini : De la primele Mini, la mini One, la Mini Clubman , iar astea Countryman imi plac la nebunie.Last edited by kubala7; 1 April 2012, 12:59.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by ionescu liviu View PostCeva cu adevărat special. De epocă, original facut de Standard Triumph la Coventry / Birmingham înainte de 70'. Cele făcute după nu sunt de colecţie şi nu sunt acelaşi lucru, după preluarea fabricii. Îi creşte valoarea de la an la an acestei maşini...
E în stare impecabilă, l-am cunoscut pe proprietar, un băiat foarte serios.
Nu pot decât să îmi imaginez ce senzaţie ai la volan. Maşina are o mecanică foarte simplă şi interesantă şi chiar nu se conduce ca un hârb, aviz necunoscătorilor.
http://www.autovit.ro/triumph-spitfire-C23186453.html
faina masinuta dar sunt total impotriva decapotabilelor in romania.
@maestrulpiersic. nu ar fi putut lua creditul ala pt ca nu l-ar fi acordat nimeni. nu se dau sume in stanga si dreapta fara a verifica veniturile.
tot @ maestrulpiersic: faza cu casa si masina e aiurea, un cliseu, vorba lui cezar. ai idee cat costa o vila?! acum daca nu-ti permiti vila dar ai bani ca sa-ti permiti sa te simti bine intr-un bmw ce trebuie sa faci? sa mori fara sa le ai pe niciuna?! eu sincer ma multumesc si cu un apartament ca tot intr-un pat dorm si nici nu trebuie sa tai gazonul mereu sau sa fac brand dand la zapada. plus ca la banii aia as prefera sa ma plimb in croaziere decat sa fac o vila pe lacul morii.
Comment
-
vorbim aiurea. una e sa cada casa pe tine si alta e sa aio casa normala sau sa stai la bloc ca 70% de pe aici. nu confunda banii de motorina cu banii de vila. pentru mine nu e prioritar sa bag banii intr-o casa de care oricum ma plictisesc.
Comment
-
Vai de mine cum arată şi cum s-o conduce... Nici gropile din România nu te-ar mai deranja...
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Am visat şi eu frumos cu ochii deschişi căteva clipe. Revin cu picioarele pe pământ, promit.
Comment
-
Originally posted by Nytro View PostSincer pt mine un pasionat de masini nu se plimba cu masini de lux audi a8, bmw seria 7 sau mercedes s klasse. Un pasionat de masini are masina sport gen porsche, mustang (chiar si cel din 1970), audi rs4 sau r8, bmw m3, mercedes slr, etc
A nu se confunda luxul (snobismul) cu sportul
@maestrupiersic,stai linistit ,are amicul cu CC-ul conditii foarte bune de trai chiar daca e casa veche..
@ Cezar ,as lua un A8 benzinar 4,2 pentru cateva luni doar sa-i vad capacitatile rutiere si sa ma bucur de toate optiunile care ar fi prezente pe el(masaje,ventilatii,etc),toate astea ar trebui "gustate" in calatorii mai lungi....
On topic :http://www.autovit.ro/lexus-gs300-C23290731.html
Comment
-
Originally posted by Nytro View PostSincer pt mine un pasionat de masini nu se plimba cu masini de lux audi a8, bmw seria 7 sau mercedes s klasse. Un pasionat de masini are masina sport gen porsche, mustang (chiar si cel din 1970), audi rs4 sau r8, bmw m3, mercedes slr, etc
A nu se confunda luxul (snobismul) cu sportul
si care e "chiar si "chiar si cel din 1970" ?! alea smec sunt '65-'67 daca te referi la Eleanor.
Comment
-
Aspirator pa dreacu. Mai degraba, aspirator de amenzi. Proastele noastre habar n-au ce-i ala Impreza sau Subaru, ele nu stiu decat de Pemfeu, Audi si Merts.
Comment
Comment