Ca Logan 1.6 consuma putin. Sa fim seriosi.
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
NDL : din 1300 si ceva de posturi d-ale tale, nu cred ca ai fost capabil sa emiti o afirmatie cu o baza anume sau o parere obiectiva. Toti ti-au dat exemple reale de masini cu probleme ( mr.K, NikiB ) si exemple de masini puternice pe care le-au si condus, nu doar le-am vazut pe youtube, recte darkside.
tu vorbesti numai din statistici, din ce scrie unu si altu, din ce citesti tu din autobild sau eu mai stiu ce rahaturi de auto-magazine,Last edited by 827sam; 5 April 2012, 12:46.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Schimbi o laie... sau schimbi, insa procentual vb nu prea conteaza.
La cate se vb in popor, nici n-as fi trebuit sa pot merge cu citrorabla. Si cu toate astea am mers cu ea vreo 15000 km, fara sa-i schimb nimic. Si n-am menajat nimic la ea, cum de altfel nu menajez la nicio masina. E dimineata, sunt grabit, nu ma intereseaza ca-i motorul rece, aia este.
Comment
-
Originally posted by samy0388 View PostNDL : din 1300 si ceva de posturi d-ale tale, nu cred ca ai fost capabil sa emiti o afirmatie cu o baza anume sau o parere obiectiva. Toti ti-au dat exemple reale de masini cu probleme ( mr.K, NikiB ) si exemple de masini puternice pe care le-au si condus, nu doar le-am vazut pe youtube, recte darkside.
tu vorbesti numai din statistici, din ce scrie unu si altu, din ce citesti tu din autobild sau eu mai stiu ce rahaturi de auto-magazine,
Comment
-
Originally posted by maestrupiersic View PostNDL eu zic ca pentru tine ar fi bun un BMW din '99 .
Comment
Comment