If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca arunci seminte de gazon pe motorul taxiului sigur ai iarba la primavara, iar Loganul acela a fost conceput asa deoarece proprietarul era constipat. A vrut sa faca ceva gen PSS dar nu a nimerit nici culoarea.
Nu ca am eu Passat, dar face toti banii , si se gasesc si la preturi mai bune.http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C22238869.html
mie nu-mi place la leon senzatia ca te scufunzi scaunele joase si geamurile ridicate acum fiecare cu gusturile lui
asta de ce o da asa ieftin adica totusi e aproape noua... http://www.autovit.ro/dacia-logan-C22210297.html
a mea e tot 2009 cu 49000 km. daca o spal arata ca cea din link-ul tau dar nu cred ca-mi mai iau 5500. astea-s preturile. ce ti se para asa ieftin?
@ loganui. facem pariu ca o vinde mai repede decat ala cu cea de 6000? sunt multi taximetristi care ar cumpara-o pt ca se pare ca va aparea lege ca cei care n-au masini cu ac si alte dotari...adica logan, vor pierde licentele. multi n-au nici 3000 pt un sh. cunosc eu un caz. si gradatia in mile iti spusesem din primul mesaj ca e pt usa
Daca arunci seminte de gazon pe motorul taxiului sigur ai iarba la primavara, iar Loganul acela a fost conceput asa deoarece proprietarul era constipat. A vrut sa faca ceva gen PSS dar nu a nimerit nici culoarea.
Nu ca am eu Passat, dar face toti banii , si se gasesc si la preturi mai bune.http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C22238869.html
Frumoasa Alfa dar spatiu interior est mic, suspensie tare si nu este facuta pentru Romania deloc, iar la piese este piperata.Spun asta deoarece am un amic care are asa ceva.
chiar nu conteaza. e o masina care mi-ar placea in orice conditii. cum pot facae unii asa ceva si noi facem logan ph1 si logan facelift. logan facelift....mare imbunatatire de design
giulia aia e super belea
Last edited by B997NDL; 21 December 2011, 21:05.
Reason: Automerged Doublepost
chiar nu conteaza. e o masina care mi-ar placea in orice conditii. cum pot facae unii asa ceva si noi facem logan ph1 si logan facelift. logan facelift....mare imbunatatire de design
giulia aia e super belea
Daca nu conteaza ce mai stai....fa pasul catre Alfa.
as face si mai multi pasi daca ar fi back up. sa fim sinceri acum: nu suntem pe logan club degeaba. daca eram banosi eram pe alte forumuri si as combina alfa giulia ca design cu ce stie sa faca un subaru impreza wrx sti
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment