Corect
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by StapanDegoLan View Postdeci de schimbat o fi schimbat injectoaredar totusi are 500k km deci cand vezi o fratuzoiaca cu 500k km care merge bine sa-mi zici te rog si nu o lua ca pe o jignire...
revizia de 60k la logan a facut-o si tatal meu si i-a luat vreo 8 milioane cu uleiul si filtrul nostru
Nu ma simt jignit, relax, ca nu iubesc masinile frantuzesti. Sunt pana si loganuri care merg 500 000, si astea sunt romanesti, deci nu-i un benchmark bun nr de km parcurs.
PS: uite in 2010 cat costa revizia la un dci:http://www.loganclub.ro/forum/showpo...8&postcount=10. Parca nu seamna cu ale tale 8 mil, nu?
Comment
-
poate a schimbat si loganul in banii aia ce ar costa atat?! transmisia e singura care poate fi mai scumpa dar nici cu aia nu cred ca ajunge chiar acolo. or fi fost jepcari iti mai iei si tu un ulei...ceva... daca iei tot de la ei.... am dat 387 la dacoserv cu eleiul meu. la ei ar fi costat mai mult si era dacia oil. asa am pus elf evolution. dar pe viitor, pt ca iese din garantie o sa cumpar toate piesele si sigur va fi mai ieftin. manopera 90 lei.
Comment
-
Benzina 260 CP !!!!
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
sau doar 120 CP
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
si diesel.
O masina care sta foarte bine pe drum, fiabila.
Ca la orice japoneza, e posibil sa dureze un pic pana vi se aduce o piesa, dupa cum va e norocul. Dar nu pica toata ziua cate ceva.
Comment
-
da-mi voie sa te dezamagesc putin. e ford mondeo cu alta infatisare...
am mers cu mazda 6 si cu mondeo si nu-i nici o diferenta , ba chiar parca mondeo e mai finisat la interior.
2.0 diesel e trompeta ...
2.3 turbo benzina e racheta !!!o/____\o
(i)
.........
Comment
-
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@costi
Mie imi ajunge benzinarul de 120 CP.
Mondeo imi place, modelul mai vechi, Mk3 facelift. Mk4 nu, urmatorul se pare ca va fi ceva mai aparte.
Ford a fost tot timpul o marca fiabila, cam scump de nou, acceptabil sh de 3-4 ani vechime.
Subaru ala e singura masina pe care o suport vospita in albastrul ala. Am o macheta WRC, e masina lui Solberg din 2005.
In fine, e buna sa o ai intr-un garaj de vreo 3-4 masini, nu ca masina de zi cu zi.Last edited by mr.K; 28 December 2011, 15:02.
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postceva ce-mi place mult
http://www.autovit.ro/subaru-impreza-C20774903.html
Comment
Comment