Campioane, montarea de stroboscoape pe masini de lux, este o moda in AG?
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by MirCip View Posthttp://www.autovit.ro/honda-civic-C22849555.html
o masina de care m-am indragostit.are cineva idee cat consuma in bucuresti una ca asta?I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Last edited by kubala7; 10 February 2012, 23:26.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostDaca ar face Mercedes o camioneta gen Amarok, n-ar mai fi valabil ce zice testul ala.
G Klasse varianta cabriolet, mai scurt, efectiv urca muntele.
defender, land rover, new, model, 4x4, suv, offroad, allroad, interior, range, evoque, sport, car, video, news, photo, auto, vehicles, automobiles, automotive, crossover, cars, mud, toyota, nissan, ford, youcarpress
Last edited by B997NDL; 10 February 2012, 23:54.
Comment
-
In viata mea nu am condus o masina mai incomoda decat Defender-ul asta: datorita diferentialului central trebe sa dai jos geamu din stanga si sa conduci cu cotul stang in afara masinii plus ca are garda la sol extrem de mare deci fff instabila in curbe.
Comment
-
Originally posted by kubala7 View Postaia mi se pare masina de manelar , adica stapanu e manelar , masina nu are nici-o vina... nu iti mai dai seama ce masina e...sport sau de lux....o combinatie foarte nereusita
Originally posted by Niki B View PostCampioane, montarea de stroboscoape pe masini de lux, este o moda in AG?
Aia sa fie problema (stroboscoapele)... ca nu ti ar placea un S preparat :P )
Comment
Comment