Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
@Niki
Si noua Elantra si noua Kia Sportage au linii frumoase. O sa vedem daca asta ajunge.
Oricum, sunt o groaza de oameni care cumpara replici de Rolex, asa si cu koreencele care-s replici la japoneze.
@Samy, japonezele astea din gama premium, Infiniti, Lexus, Acura sunt superbe, fiabile si acopera o gama larga de gusturi. Mie unul, imi plac.Last edited by mr.K; 20 February 2012, 14:56.
Comment
-
Originally posted by Niki B View Post
Originally posted by samy0388 View PostIo m-as combina la o d-asta
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
sau la o d-asta
http://www.autovit.ro/ford-fiesta-C22360735.html
Originally posted by mr.K View Post@Niki
Si noua Elantra si noua Kia Sportage au linii frumoase. O sa vedem daca asta ajunge.
Oricum, sunt o groaza de oameni care cumpara replici de Rolex, asa si cu koreencele care-s replici la japoneze.
@Samy, japonezele astea din gama premium, Infiniti, Lexus, Acura sunt superbe, fiabile si acopera o gama larga de gusturi. Mie unul, imi plac.I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
nooo ... pacat de ani ca deabia are 85.000 km ... e in floarea varstei ! cred ca incepe si florarea de rugina sa iasa din ea
de mertu asta ce ziceti ? e si mai ieftin: mercedes-benz-c-230
si inca ceva :
saab-9-3Last edited by Costi-bc; 20 February 2012, 21:02.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Si care ar fi algoritmul, inmultiti cu 2 kilometrii declarati si rotunjiti?
E clar ca masinile au mai multi km decat aia declarati, dar exact cati sau peste cati anume, n-aveti de unde afla, decat pe tester. Din poza, mai greu. Iar asta cu facutul pachet, un simplu luft la o aripa ce nu a iesit bine la vopsire nu insemana nimic, poate aripa aia e singurul element botit al masinii, in toti anii de cand ruleaza. Sau vreo portiera revopsita ce nu e la fel de decolorata la vopsea ca restul masinii.
O masina decenta.
Last edited by mr.K; 21 February 2012, 12:34.
Comment
Comment