Ofertele S-h De Pe Autovit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nici nu m-am uitat ce motor e... Am pus linkul doar pentru masina ca imi place. Nu te c**i in gustul omului, stii cum se spune .

Comment

• da, intradevar e frumoasa, probabil nu se plateste nici impozit la ea, problema e cand trebuie sa schimbi o piesa, cred ca iti rupe buzunarul.
      @cezar , da foarte tari primele , mai ales alea cu steagul marii britani pe plafon , mie personal imi place toata gama mini : De la primele Mini, la mini One, la Mini Clubman , iar astea Countryman imi plac la nebunie.
      Last edited by kubala7; 1 April 2012, 12:59.
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Originally posted by ionescu liviu View Post
        Ceva cu adevărat special. De epocă, original facut de Standard Triumph la Coventry / Birmingham înainte de 70'. Cele făcute după nu sunt de colecţie şi nu sunt acelaşi lucru, după preluarea fabricii. Îi creşte valoarea de la an la an acestei maşini...
        E în stare impecabilă, l-am cunoscut pe proprietar, un băiat foarte serios.
        Nu pot decât să îmi imaginez ce senzaţie ai la volan. Maşina are o mecanică foarte simplă şi interesantă şi chiar nu se conduce ca un hârb, aviz necunoscătorilor.
        http://www.autovit.ro/triumph-spitfire-C23186453.html
        eu prefer messerschmitt
        faina masinuta dar sunt total impotriva decapotabilelor in romania.

@maestrulpiersic. nu ar fi putut lua creditul ala pt ca nu l-ar fi acordat nimeni. nu se dau sume in stanga si dreapta fara a verifica veniturile.
        tot @ maestrulpiersic: faza cu casa si masina e aiurea, un cliseu, vorba lui cezar. ai idee cat costa o vila?! acum daca nu-ti permiti vila dar ai bani ca sa-ti permiti sa te simti bine intr-un bmw ce trebuie sa faci? sa mori fara sa le ai pe niciuna?! eu sincer ma multumesc si cu un apartament ca tot intr-un pat dorm si nici nu trebuie sa tai gazonul mereu sau sa fac brand dand la zapada. plus ca la banii aia as prefera sa ma plimb in croaziere decat sa fac o vila pe lacul morii.

Comment

• Avea pe vremea aia venit foarte mare mai ales ca detineam si un magazin . Deci putea sa imprumute toti banii pentru un logan full ;). Stiu mai bine ce spun... Adica tu preferi un BMW si sa cada casa pe tine sau sa nu ai bani de benzina/motorina nu?? Frumoasa logica ai ..

Comment

• vorbim aiurea. una e sa cada casa pe tine si alta e sa aio casa normala sau sa stai la bloc ca 70% de pe aici. nu confunda banii de motorina cu banii de vila. pentru mine nu e prioritar sa bag banii intr-o casa de care oricum ma plictisesc.

Comment

• Vai de mine cum arată şi cum s-o conduce... Nici gropile din România nu te-ar mai deranja...
              Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Am visat şi eu frumos cu ochii deschişi căteva clipe. Revin cu picioarele pe pământ, promit.
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• Originally posted by Nytro View Post
                Sincer pt mine un pasionat de masini nu se plimba cu masini de lux audi a8, bmw seria 7 sau mercedes s klasse. Un pasionat de masini are masina sport gen porsche, mustang (chiar si cel din 1970), audi rs4 sau r8, bmw m3, mercedes slr, etc
                A nu se confunda luxul (snobismul) cu sportul
                Nu poti defini tu exact cum se manifesta pasiunea pentru masini la fiecare individ in parte ! Unii prefera sportivele ,alti pe cele retro ,unii pe cele din cadru unei singure marci ,unii pe cele de lux ,unii pe cele care "au jucat " in filme ,etc,etc. Tu ai reusit sa gasesti o noua definitie a luxului = snobism.. Tare as vrea sa iti vad reactiile intr-o masina de lux.

@maestrupiersic,stai linistit ,are amicul cu CC-ul conditii foarte bune de trai chiar daca e casa veche..

@ Cezar ,as lua un A8 benzinar 4,2 pentru cateva luni doar sa-i vad capacitatile rutiere si sa ma bucur de toate optiunile care ar fi prezente pe el(masaje,ventilatii,etc),toate astea ar trebui "gustate" in calatorii mai lungi....

On topic :http://www.autovit.ro/lexus-gs300-C23290731.html

Comment

• Originally posted by Nytro View Post
                  Sincer pt mine un pasionat de masini nu se plimba cu masini de lux audi a8, bmw seria 7 sau mercedes s klasse. Un pasionat de masini are masina sport gen porsche, mustang (chiar si cel din 1970), audi rs4 sau r8, bmw m3, mercedes slr, etc
                  A nu se confunda luxul (snobismul) cu sportul
                  e vorba de pasionat de masini, nu de pasionat de masini sport. masina n-a aparut ca un nou sport. vobim texte, vad. petrol head nu se refera numai la ce debitezi tu. oricum pt masinile respective au bani mai putin de 20% dintre oamenii de pe pamant. vad ca aici unii sunt pasionati de masini si daca au logan.

si care e "chiar si "chiar si cel din 1970" ?! alea smec sunt '65-'67 daca te referi la Eleanor.
                  Last edited by B997NDL; 2 April 2012, 02:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

absolut superbe masinile astea
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

• cilindree relativ mica,putere mare,pret mic,multe dotari , ce mai aspirator de gagici.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Aspirator pa dreacu. Mai degraba, aspirator de amenzi. Proastele noastre habar n-au ce-i ala Impreza sau Subaru, ele nu stiu decat de Pemfeu, Audi si Merts.
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• una tot aburesti.e criza frate.mai greu cu Pemfeu, Audi si Merts
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• corect dsign ce stiu ele ce-i ala WRX vai de capul lor pitipoance consumate
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

• fii rau ma, fii rau

Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Mai baIeti, femeile vor masini frumoase si luxoase, nu una de macadamm.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google