Mie Loganul tot 1.4 GPL imi ia 8% si merge destul de mult in oras .
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
daca ti-o permiti (cum zicea allyn mai sus) sa o cumperi cu 6000 de euro SH , si dupa in 2luni sa mai bagi aprox 2500 de lei in ea , e ok , si cine stie cate iti mai pica, varu-meu demult se chinuie sa scape de ea, daca vrei 308 da-mi pm... Da te anunt de pe acum, ca iti tre o caruta de bani sa bagi in ea in viitorPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
iti garantez ca nu e valabil chiar la orice sh, el a mai avut masini sh (destul de multe) , acum mai are in posesie si un opel corsa 1.3cdti din 2006, o are de 4ani , in astia 4 ani in afara de consumabile, motorina si mici chestii pe la roti (bielete capete de bara) nu a bagat absolut nici-un leu in ea.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Eu am mai avut frantuzesti, e adevarat doar Citroenuri, si sunt singurele care merita.
Pai cum sa nu iei un C4, la pret de logan? Se pot compara? Pe bune acum...
Cer majoritatea posesorilor de logan niste preturi pe masinile lor, de parca n-ar fi balta plina cu peste, pe cuvant.
@kubala: fratele tau a luat o cazatura de masina. Daca zici ca a mai cumparat SH-uri, ar fi trebuit sa-si dea seama de toroapa.
Comment
-
Originally posted by adyshor View Postdeci majoritatea romanilor nu stiu alceva decat TDI, daca ii intrebi care sunt cele mai bune motoare ei iti vor spune TDI, de alceva nu au auzit, la toti taran people le trebuie TDII changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
@ Cezar am fost cu ea la service , am fost si eu de fata, el a ales service-ul , si "meseriasii" de acolo au zis ca e in stare perfecta, sa o cumpere linistit... deci iti dai seama cum se pricep meseriasii din romania la masinile "straineze".
A dat 6000 pe ea, a mai bagat aprox 2500 de lei, si acu o are cu 5500 euro la vanzare, si nu i-o cumpara nici naiba...
In afara de interior care e superb, si consumul foarte mic, e o petarda de masina 308-u.Last edited by kubala7; 9 June 2012, 17:03.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Cezare, n-avusesi bre si-un 206 CC, sau visez io?
Originally posted by Allyn_y View Postsi ps nu meritai o explicatie dar treaca d la mine )
Cum ai ajuns tu la concluzia ca nu meritam explicatie? Sau crezi ca-s Gog cel plin de talent, ca sa stiu la ce te gandeai tu?Last edited by Cezar; 10 June 2012, 11:10.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
A fost masina prietenei, deci nu se pune ca fiind a mea.
Insa si aia saraca de nu si-a luat la omor si accidente de i-au sarit capacele.
Service-urile facute tarziu (uneori la 30.000 km), piese nu prea schimbate, s.a.m.d. Dar mergea pocitania respectiva fara nicio greata.
Comment
Comment