Logan MCV 1.5Dci 85CP, 2010, 95.000km ... 6000euro... merita ?
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Senzatii tari Nemtesti. Vezi ce face omul cand n-are de lucru ? Se uita prin copaci ... )
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
sau ceva puuutin mai ... nou
Last edited by 827sam; 1 October 2012, 15:18.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Fac pariu ca are km dublu, dar nu conteaza. Ideea e sa nu fi fost lovita, bagi in ea 3,4 sute de euro, distributie si ce-o mai ceda pe la articulatie si aia e. Chiar merita banii.
Golf, neGolf zic ca masina aia nu e deloc de neglijat. Pana la urma nu mai e deloc un simplu golf cu 1.6 si 105 cai.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
bun, am prins ideea, calcule simple faci, distributie tac pac, articulatii tac pac...300 euro si gata... asigurare, impozite si la ce pret are benzina acum... ti-ai permite sa ai asa masina ?Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Asa-l miros, imi pare volanul ros cumva intr-o poza. Plus ca e samsar si pretul mi se pare chiar mic pentru o masina din anul respectiv cu aceleasi dotari.
Sau poate doar ca sunt total neincrezator in autovit ...
Oricum la loganul respectiv nu m-ar interesa km, d-aia am zis ca schimbi ce e necesar si o folosesti linistit.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment