cauciucuri ? la partea mecanica esti sigur ca e impecabila ?
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
A da plus decolantatul vreo 200 ron.
Mama ce s-au priceput astia sa-si puna folie pe spate...ca dupa aceea sa stea cu bocancii pe bord
Frate eu nu sunt la fata locului sa-i vad toate hibele doar ce arata pozele mai multe te las pe tine ...cauciucurile alea m-i se par doar dezumflate nu rupte
Comment
-
daca asa a fost ingrijita la exterior , sub capota cum credeti ca e ?
ulei si filtre schimbate ? placute schimbate ? nu mai zicem de bucse si amortizoare-arcuri ...
eu banuiesc ca are marmelada in motor si trebuie refacut si ala ...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postdaca asa a fost ingrijita la exterior , sub capota cum credeti ca e ?
ulei si filtre schimbate ? placute schimbate ? nu mai zicem de bucse si amortizoare-arcuri ...
eu banuiesc ca are marmelada in motor si trebuie refacut si ala ...Last edited by margelatu; 3 December 2012, 15:14.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Daca asta cu 50 000 km are marmelada la motor spuneti-mi atunci ce au la motor golfurile 3 de prin vitan???
Golfurile alea 3 au vreo 500 000 km si inca merg ce va face pe voi sa credeti ca nu duce loganul tot atata??? (cele 8 valve-celelalte nu stiu)
Comment
-
Nimicurile astea le faci cu o mie de euro cu piese de prima calitate. Adunat la mia de euro initiala iesi cu o masina de 2 mii de euro boboc. Problema e sa nu aibe piesele importante mutute : motor, cutie de viteze, lonjeroane. Lasa-le dreacu de bucse si frane ca astea le faci ieftin si repede fata de reparatia motorului daca ar fi ... calat.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Loganul ala este o alternativa la Matiz. Am nevoie de o masina cu care sa ma invart prin oras si sa transport produse < 50 kg.
Deja am vorbit si o sa ma duc maine sa vad despre ce e vorba.
Nu prea ma intereseaza ca nu are servo sau ac. Pentru plimbari am deja masina.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment