If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nimeni, ţi se pare ţie că sunt chitit pe diesel?Am pus acum anunţurile cu diesel, că aşa am găsit acum....acum ceva timp am pus şi cu benzină...şi nici pe logan nu sunt chitit, chiar vorbisem cu un user de aici care vindea un focus 2003.....
Am maxim 3000 euro....fac undeva la 10.000-15.000 anual cred, vreau sa o ţin cam 5-6 ani...dar menţionez că loganul îmi place mult....nu e ea avion sau nu are mare confort dar realismul e la putere=sunt conştient că la banii aştia nu găsesc mare lucru care să aibă taxa plătită....
Nimeni, ţi se pare ţie că sunt chitit pe diesel?Am pus acum anunţurile cu diesel, că aşa am găsit acum....acum ceva timp am pus şi cu benzină...şi nici pe logan nu sunt chitit, chiar vorbisem cu un user de aici care vindea un focus 2003.....
Apopo, scuze de off topic....cam cât se poate negocia la o maşină?....ştiu că depinde de cum arată...aşa în general....
Cum spunea si colegul, un maxim de 20%.
Eu as alege la 3000 euro o masina benzina, nu diesel, cu carte de service (Daca se poate), daca nu, sa nu prezinte uzura (volan lucios, schimbator asemenea, pedale dus, sau schimbate), cu AC si restul.
Sigur poti gasi!
Sa ai bafta!
Uite una de vazut:http://www.autovit.ro/dacia-logan-C28293390.html
Ciudat este ca are maciulie de modelele mai vechi, deci mare atentie sa nu fie de fapt din 2006. Daca este din 2006 i-a schimbat el fundul cu totul (portbagaj, stopuri).
Oare sa fie o problema la masini de pana-n 3000 culoarea?
Galben ok, ca e hidoasa.
Dar alba nu vad de ce nu s-ar vinde.
Sau poate nu stiu, dar zic si eu
in brasov taxiurile is albe...
ps:majoritatea de pe taxi , scoala de soferi , firme de curierat sau de paza is albe... in plus se vede rugina pe ea de la o posta si la logan o s-o vezi ...
defapt de ce-s eu gica contra ? s-o stapanesti sanatos !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment