O sa verific istoricul masinii dupa VIN... dar ma speriati si voi ca sunt proaste...
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
-
si inca ceva frumos: mazda-6
suni si intrebi. poate nu e recuperata taxa.
asta ziceam si eu pch de skode. e masina romanului de familie (suspensie moale , motor diesel pana in 2l , intretinere acceptabila si mult spatiu) totusi asta ofera ceva in banii aia.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
PCH , se aproprie distributia si daia e mai scumpa. Mai pui si kitul 1000-1200ron , manopera +taxa + eventuale surprize si uite asa ajungi la 13.000 de euro
PS : dati search pe google dupa adresa de mail a pensionarului samsar...
Comment
-
Originally posted by Nimeni View PostPS : dati search pe google dupa adresa de mail a pensionarului samsar...
https://www.google.ro/search?q=mirce...hrome&ie=UTF-8
Nu stiu daca e concidenta ori ba, dar in 2008 eu am cumparat o masina de la unul ce se numea... exact: Ursan Mircea.
Acum nah, ce sa zic... masina a fost ok, n-am avut probleme deosebite cu ea, avea carte service, interiorul se prezenta bine, tocmai ce-i expirase garantia extinsa, conform facturii. 'nea Mircea asta, chiar e un batranel simpatic. )
Mie mi-a zis atunci ca masina a fost a fiica-si, ca o vinde sa-si ia apartament, baliverne... Destul de fixist omul, greu a vrut negocieze pretul, abia a lasat vreo 50-100 E, nu mai retin exact.
Mi-a confirmat banuiala ca e samsar, in momentul cand l-am sunat sa imi spuna codul de la radio, deoarece nu se potrivea cel din carte.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
evident ca e ok mazda 6, e chiar super (nu stiu cat de cautata este pe la noi, la o revanzare s-ar putea sa stai mult si bine)! ...insa kilometrajul si pretul ma pun pe ganduri...nu stiu ce poate fi verificat la nivel de kilometraj/accidente/etc daca a fost adusa din NL... marea majoritate a ofertelor sunt prea "frumoase" ca sa fie si adevarate! si la fel marea majoritate a masinilor sunt bec inclusiv motorul! eu deduc ca sunt coafate pt a fi maritate!Keep walking...
Comment
-
Bre ,unde a gasit ala motor de 2 l turbo-diesel la Mazda ,pe modelele astea recente ??
Toate sunt 2,2 litri in trei variante de putere. Daca nu casti ochii platesti taxe si asigurari mai mari..
Comment
Comment