If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu i-am vandut masina lovita, iar el a reparat-o si o vinde de buna. Ce e greu de inteles ?! Ori nu m-am exprimat eu bine ?!
Am postat aici ca o "avertizare", sa nu ia lumea teapa...
Sunt reali, are 99.xxx
Masina a fost cumparata de noua de tatal meu. Detin factura de noua, pot oferi seria de sasiu pentru verificare.
Masina mergea bine, nu am avut probleme cu ea, dar m-am simtit dator sa anunt si aici, si pe forumul hyundai, si pe inca doua-trei forumuri auto, ca masina a fost avariata.
un gand bun, pacat ca s-a umplut tara de samsari... hai ca o iei si o cosmetizezi e o chestie dar sa faci masini din bucati sau lovite grav e deja altceva...
Se aduc si din Germania masini facute din 2 jumatati sudate impreuna. Una parea asa perfecta incat samsarul roman voia sa o tina pentru el.
A descoperit cand a vrut sa instaleze ceva la masina si a desfacut o parte din interior.
La e36 vezi ca diferentele de consum intre 1.6 si 1.8 sunt foarte mici . Gasesti e36 la 2300-2500 de euro in stare decenta , grija la pasaje spate si aripi fata la rugina + praguri , cel mai bine o urci pe un elevator inainte de a o lua....
Cauta si pe 4ciuning si o sa gasesti destule . Alea la 1300-1500 deja sa te pregatesti sa bagi ceva bani in ele ....
stiu ca diferentele sunt foarte mici, dar o iau pentru fimiu si 100 de cai sunt deja extrasuficienti, de asta ce zice'ti http://mercador.ro/oferta/bmw-316-ID...tml#c96623dad1 pare ca a fost intretinuta are si ceva dotari
eu zic sa nu stai pe ganduri, lasa gurile rele si sari pe ea, auzi cica prefera logan fost taxi in loc la e36, pai e36-le mai tine 10 ani daca ai grija de el dar loganul(ex taxi) nu prea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment