de ce nu revenim noi la masini sh ?! suntem deja la "Legendele Olimpului".
Ofertele S-h De Pe Autovit
Collapse
X
-
Originally posted by ROY View Post
daca n-as fi auzit atatea despre fiabilitatea lor, mi-as fi luat imediat un 159. e o masina superba. cam tot ce au scos e frumos.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post@Sifredi
asta cauta romanii. tzepe... prietenul meu taximetrist voia un logan sh,
si i-am aratat una care mi s-a parut foarte buna, dar nu s-a dus s-o vada fiindca nu era spalata, era prafuita si lui i se parea ca nu e intretinuta.
dar se vedea clar ca omul nu si-a dat osteneala s-o spele si pozele erau facute cu telefonul. a luat una cu poze mai artistice, revopsita in buna parte si lustruita, dar cam varza in rest. asa ca nu se stie ce ascunde bmw-ul ala. si e foarte scump.
oricum, e clar ca are mult mai multi km. un scaun de bmw nu arata asa dupa 160 de mii. nici macar ala de logan.
Cat despre Alfa, mai mult imi place 159! Si iata una aici:
Last edited by Sifredi; 14 May 2014, 23:51.
Comment
-
si eu ce ziceam mai sus ?! nu tot de 159 ?!
iar scaunul ala nu arata asa din cauza anilor, ci a kilometrilor.
asta daca proprietarul nu dormea in masina, pe scaulul soferului.
nici celalalt nu arata "ca nou".
arata bestial 159-le pus de tine.Last edited by B997NDL; 14 May 2014, 23:59.
Comment
-
Originally posted by ionescu liviu View PostCine, cum, cand, ce mama omida e asta?
http://www.autovit.ro/daewoo-matiz-C33221402.html
Am condus o data un DR5 si aerul conditionat facea balta in zona pasagerului fata. Comenzile din bord semanau cu niste robineti
De pe wiki: The company produces cars adding design and Italian standards to components supplied by foreign companies such as Chery Automobile.
Comment
-
Originally posted by pahwoon View Post...
Am condus o data un DR5 si aerul conditionat facea balta in zona pasagerului fata. ...sigpic
Comment
Comment